Nokia stratejisini yeniliyor

Nokia stratejisini yeniliyor

Endüstri alanında değişen eğilimleri çok iyi gözlemleyerek vizyon geliştiren ve tüketici internet hizmetlerine yoğunlaşan mobil iletişim devi Nokia, stratejisini sınıfının en iyi cihazlarını ve çözümlerini pazara sunmaya ve dünyanın önde gelen teknoloji tedarikçileriyle stratejik ilişkilerini daha da güçlendirmeye odaklıyor.

Nokia 2330 ClassicKurumsal çözümler yeniden şekillenecek
Nokia, kendisine ait olan güvenlik duvarı arkası (behind-the-firewall) mobilite çözümleri geliştirme ve pazarlama planlarını sonlandırma kararı aldı; ancak, teknoloji ve uzmanlığını bu kez son kullanıcılarına sunduğu yeni anında e-posta (push e-mail) hizmetine yönelik olarak tahsis edecek. Nokia ayrıca, Microsoft, IBM, Cisco gibi endüstride lider kurumsal tedarikçilerin yazılım çözümlerini Nokia cihazlarıyla birleştirerek kurumsal çözümlerini de yeniden şekillendirmeyi planlıyor.

Nokia E71 başarısı
Nokia yetkilileri konuyla ilgili yaptıkları değerlendirmede şöyle diyor, “Hem Cisco ve Microsoft gibi endüstride lider kurumsal teknoloji ortaklarıyla, hem de geniş bir yelpazeye yayılan çok sayıda operatör ve kanal ortaklarıyla son derece yakın ilişkiler içindeyiz. Onlarla birlikte ilerlerken kanal deneyimimizi ve müşteri tabanımızı da birleştirerek cihaz alanındaki uzmanlığımızı kullanacak ve kurumlara bir dizi uçtan uca kusursuz çözüm sunacağız. Microsoft Exchange ActiveSync kullanan Nokia E71’in kazandığı başarı bu yeni yaklaşımımızın son derece cazip olduğunu örnekliyor. Ayrıca, müzik, oyun, medya, mesajlaşma ve bağlam-temelli hizmetlerde tüketicilerimize yönelik kilit internet hizmetleri alanındaki yatırım stratejilerimizi de sürdürüyoruz.”



Eklenme tarihi: 12.11.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler