Nokia'nın ilk Android telefonu Normandy yeniden görüntülendi

Nokia'nın ilk Android telefonu Normandy yeniden görüntülendi

Cihaz ve servisler bölümüyle birlikte binlerce çalışanı ve fabrikalarını Microsoft'a satmadan önce bir Android telefon üzerinde çalıştığı ileri sürülen Nokia, yeniden aynı iddialarla gündeme geldi. Firmanın devam eden cihaz projelerinden biri olduğu bildirilen Android telefon planını kanıtlayan yeni bir görüntü internete sızdı. Evleaks, ilk Android'li Nokia'ya ait yeni bir basın görseli yayımladı.

Normandy adlı aygıt, Nokia'nın Asha ve Lumia serilerinin tasarım çizgilerini bir araya getiriyor. Tecrübeli üreticinin en gelişmiş Asha modeli olması beklenen cihazın teknik özellikleri ve çıkış tarihi bilinmiyor. Ancak görüntülerdeki çözümün Lumia serisine mensup olmadığı ve Windows Phone işletim sisteminden gücünü almadığını kesin bir şekilde ifade etmek mümkün. Bu durum, yakında resmen Microsoft mülkü haline gelecek Nokia'nın halen bu proje üzerinde çalışması ve seri üretime geçmesini zorlaştıracak gibi görünüyor.

4 inç civarında bir büyüklüğe sahip ekranının altında tek bir kapasitif dokunmatik düğme bulunan Nomandy, eğer piyasaya sürülürse altı farklı renk seçeneği mevcut olan polikarbonat bir kasayla gelecek. Nokia markasını taşıyan ilk Android telefon olması beklenen mobil cihazın kaderini Microsoft belirleyecek gibi görünüyor. Projenin tüketiciyle buluşup buluşmayacağını ilerleyen aylarda birlikte göreceğiz.



Eklenme tarihi: 24.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler