Nokia N96 Kasım’da Türkiye’de

Nokia N96 Kasım’da Türkiye’de

Nokia, Kasım ayında satışa sunulacak multimedya bilgisayarı Nokia N96 için Türkiye’de geri sayıma başladı. Gelişmiş mobil internet deneyimi ile dikkat çeken Nokia N96, mobil internet tarayıcıda flaş video desteği ile de internette sörfü daha keyifli hale getiriyor. Çift yönlü kayar kapağıyla telefon ve multimedya seçeneklerini kusursuz bir şekilde birleştiriyor. 24 GB’ye kadar genişletilebilir 16 GB dahili hafızası ile 40 saate kadar video içeriği saklanabiliyor.

Nokia N96Sesli navigasyon destekli Nokia Maps 2.0
Yeni Nokia Maps 2.0 uygulaması ile yüklü gelen Nokia N96’da sokak sokak yön bulmanızı sağlayan sesli navigasyon servisi de 3 aylık ücretsiz olarak sunuluyor. Destekleyen şebekelerde mobil TV yayını izleme ve 3G şebekesi üzerinden görüntülü arama yapma olanağı da bulunuyor. Nokia NGage oyun uygulamasını bünyesinde barındıran Nokia N96’da 5 adet NGage oyununun deneme sürümleri de ücretsiz olarak tüketicisi ile buluşuyor.

Nokia N96 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

İlk benim haberim olsun
Nokia N96 modelinin anlaşmalı mağazalarımızda satışa sunulduğunda fiyat bilgilerinin anında e-posta adresinize gönderilmesini istiyorsanız tıklayınız.

Arka kapakta destek ayağı
Nokia N96’nın capcanlı 2.8” ekranı ve gömülü 3D stereo hoparlörü sayesinde kendinizi aksiyonun bir parçası hissediyorsunuz. Arkanıza yaslanın ve son derece zekice tasarlanmış arka kapaktaki destek ayağına (kickstand) yerleştirdiğiniz mobil cihazınızla filmin ilerleyen sahnelerini izlerken eller serbest (hands-free) özelliği aracılığıyla özel efektlerin keyfini çıkarın.



Eklenme tarihi: 20.09.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler