Nokia N95'e yeni özellikler

Nokia N95'e yeni özellikler

Nokia, N95 için sunduğu yeni yazılım ile hayatınızı daha da kolaylaştırıyor. Doğrudan Nokia Yazılım Güncelleyici üzerinden erişilebilen bu yeni yazılım, ilave edilen yeni işlevler sayesinde multimedya bilgisayarınızın performans özelliklerini daha da artırıyor. Yazılımdaki yenilikler müzik, harita ve oyun gibi hayatınızı daha eğlenceli hale getiren deneyimleri içeriyor.

Daha fazla müzik
Nokia N95’in çekiciliği, çok işlevli olmasından geliyor. Yeni isteğe bağlı numaralama (on-demand paging) özelliği, ister aynı anda müzik dinlemeyi isterse İnternet’te gezinmeyi tercih edin daha fazla uygulamadan daha hızlı bir biçimde faydalanmanıza olanak veriyor. Artık en sevdiğiniz müzikleri, multimedya bilgisayarınızın müzik çalarından 3 saat daha fazla, 12 saate kadar dinleyebileceksiniz. İngiltere’de kullanılmaya başlanan Nokia Music Store ile kullanıcılar, müzik içeriklerini anında yüklemenin keyfini de yaşayabiliyorlar.

Navigasyon böyle bir şey
Yeni yazılım, Nokia Maps işlevine de hız kazandırıyor. Konumlandırma süresi hızlanıyor, Map Loader da artık daha hızlı. Ayrıca kullanıcılar üç günlük ücretsiz navigasyon deneme sürümünden de faydalanabiliyorlar. Nokia Maps uygulaması, 150’yi aşkın ülkenin haritasını içeriyor ve navigasyon işlevi 30’dan fazla ülkeyi destekliyor. Üstelik yeni yazılımın desteklediği dil sayısı da her zamankinden daha fazla. Nokia N95 multimedya bilgisayarınızda N-Gage ön uygulaması sayesinde oyun demoları ile tam kapsamlı yeni mobil oyun deneyimini de keşfedebilir, Download! uygulaması ile daha fazla oyuna erişebilirsiniz. Yaklaşık 40 dili destekleyen Nokia Yazılım Güncelleyici, kullanıcılara uyumlu Nokia cihazlarında cihaz yazılımlarını güncelleme olanağı sunan ücretsiz bir PC uygulamasıdır. Yazılım güncellemesi için Nokia Türkiye Yazılım Güncelleme adresini ziyaret ediniz.

Mobilize Bilgi
N-Gage hakkında:Nokia Nseries ve diğer S60 3. sürüm cihazları ile uyumlu mobil oyunlar için oluşturulan N-Gage platformu sayesinde kullanıcılar, Nokia’nın mobil oyun topluluğu N-Gage Arena’ya bağlanmanın yanı sıra, kaliteli mobil oyunlara kolaylıkla ulaşarak oyun satın alabiliyor, oynayabiliyor ve yönetebiliyor. Nokia, geniş bir oyun portföyü sunmak için dünyanın önde gelen firmaları ile işbirliği yapıyor.



Eklenme tarihi: 27.12.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler