Nokia N95 8GB ve N82

Nokia N95 8GB ve N82

Nokia N95 8GB’nin zarif siyah yüzeyinin altında, 8GB’ye kadar çıkabilen dahili bellek, 2,8 inç QVGA ekran ve üstün kalitede hoparlörler yer alıyor. Çift yöne kayan kapak tasarımı ve özel medya tuşları sayesinde, ilk kez bir mobil cihaz tıpkı bir DVD oynatıcı gibi kullanılabiliyor. Nokia N95 8GB’nin gelişmiş dahili bellek kapasitesi, daha çok müzik, daha çok film anlamına geliyor. DVD kalitesinde video çekimi ve denetimi sayesinde, filmseverler kendi filmlerini de çekerek arkadaşlarıyla paylaşabiliyorlar. Ayrıca “PC işlevlerine kolay aktarım” seçeneği sayesinde istedikleri videoları İnternet’te üye oldukları topluluklara ve diğer sitelere yükleyebiliyorlar.

Nokia N95 8GB ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Nokia N82 BlackNokia N82: Eğlenceyi bir sonraki adıma taşıyor
5 megapiksel kamera, Xenon Flaş, dahili ve yardımlı GPS (A-GPS) ve Wi-Fi bağlantısı özelliklerini bir arada sunan multimedya bilgisayarı Nokia N82 ile baskı kalitesinde fotoğraflar ve DVD kalitesinde videolar çekilebiliyor. Özellikle loş mekanlarda Xenon flaş çok daha iyi performans sağlıyor. Kameranın çok kısa bir sürede kullanıma hazır hale gelmesi ve aydınlatma destekli otofokus özelliği dikkat çekiyor. İki çekim arasında hızlı geçiş gibi özellikler de sunan Nokia N82 ile anılarınızı ölümsüzleştirmeniz mümkün.

Nokia N82 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Mobilize Bilgi
Mobil dünyanın lideri Nokia, giderek birbirinin içine geçen İnternet ve iletişim sektörlerinde dönüşümü ve gelişmeyi yaratan firmadır. Nokia pek çok farklı mobil cihaz üretmekte ve bu cihazlar yoluyla, kullanıcılara müzik, navigasyon, video, televizyon, görüntüleme, oyun ve kurumsal mobilite deneyimleri sunmaktadır. Nokia ayrıca iletişim ağlarına yönelik ekipman, çözüm ve hizmetler de sağlamaktadır.



Eklenme tarihi: 18.08.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler