Nokia N82: Telefon artık böyle

Nokia N82: Telefon artık böyle

Nokia; kamera, navigasyon ve İnternet erişimi işlevlerini bir arada sunan en yeni multimedya bilgisayarı Nokia N82’yi satışa sundu. Fotoğraf severlere yeni yerler keşfedip içinde bulundukları anı ölümsüzleştirme olanağı veren Nokia N82, medya paylaşımını da içeren eşsiz bir kamera deneyimi yaşatmayı vaat ediyor. Nokia N82, sunduğu navigasyon servisi ile çevrenizi keşfetmeniz için size rehberlik ediyor, gelişmiş kamera özellikleri ile anılarınızı ölümsüzleştiriyor, İnternet erişimi ile de tek tuşla medya paylaşımına olanak veriyor.

Nokia N82 Nokia N82’nin özellikleri:

  • 50,2 x 112 x 17,3 mm boyutlarında, 114 gram ağırlık
  • Handsfree, Bluetooth, Ses kaydı
  • 4,5 saat konuşma , 225 saat bekleme süresi
  • Uçuş modu, USB desteği, E-posta
  • 16 milyon renkli, 240 x 320 px ekran
  • 100 MB dahili hafıza, Harici hafıza desteği
  • 5 MP flaşlı kamera, Carl Zeiss mercek
  • Symbian 9.2 işletim sistemi, GPS desteği
  • 3G desteği ile hızlı internet ve dosya transferi
  • Wireless(kablosuz) ağlara bağlanabilme özelliği

Nokia N82 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Telefona yorum yaz
Eğer bu telefonu kullanıyorsanız veya kullandıysanız ürün hakkında yorum yazarak sürpriz bir hediye kazanabilirsiniz. Yorumunuza başlamak için tıklayınız.

Deneyimlerinizi ölümsüzleştirin
Nokia N82, A-GPS (Assisted Global Positioning System – Yardımlı Global Konumlandırma Sistemi), Carl Zeiss optik destekli 5 megapiksel kamerası, Xenon flaş ve İnternet erişimi ile Nokia Nseries multimedya bilgisayarlarının sunduğu tüm özelikleri içeriyor. Nokia N82’deki A-GPS ve Nokia Maps, dünyanın neresinde olursanız olun yeni yerler keşfetmenize olanak veriyor. Nokia N82, sesli navigasyon deneme sürümü ile birlikte sunuluyor. Dilerseniz şehir rehberi ve daha uzun süreli navigasyon servisi gibi ilave özellikleri satın alabiliyorsunuz. Nokia N82, kullanıcıların dünyayı keşfetmesini ve gezip görülebilecek ilginç mekânlar, restoran ya da barlar gibi 15 milyondan fazla noktayı bulmasını sağlayan özellikler içeriyor. Ayrıca sevdiklerinize MMS ile yol tarifi gönderebiliyor ya da ekrana gelen haritaları galeriye kaydedebiliyorsunuz.

Öykünüzü paylaşın
Wi-Fi bağlantısı ve tek tuşla yükleme seçenekleri sayesinde Nokia N82 ile, deneyimlerinizi başkalarıyla kolaylıkla paylaşabiliyorsunuz. Bir fotoğraf ya da videoya bakarken, tek tuşla yükleme yapabiliyor, üstelik aynı anda Nokia N82 multimedya bilgisayarınızın diğer işlevlerini kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Nokia N82 ile birlikte sunulan 2GB microSD kartları, 900 adete kadar yüksek çözünürlüklü fotoğrafınızı ya da 84 dakikaya kadar videolarınızı saklama seçeneği sunuyor.

Mobilize Bilgi
Karşılaştırma Asistanı: Sitemizde bulunan telefonları kendi aralarında fiyatlarını ve özelliklerini karşılaştırabilirsiniz. Bu özelliği kullanmak için, "Karşılaştırma" sayfasından, karşılaştırma yapmak istediğiniz telefonun markasını ve modelini seçip "Listeye Ekle" tuşuna basınız. Aynı yöntemle 10 modele kadar telefon ekleyebilir ve karşılaştırabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 5.12.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler