Nokia N81 müziğe heyecan getirdi

Nokia N81 müziğe heyecan getirdi

Teknoloji dünyasına yeni ürünler, yeni çözümler ve yeni bir deneyim getiren Nokia Nseries alt markası, bu yenilikçi yapısını müzik dünyasına da yansıtarak, İstanbul Babylon'da müzikseverleri ünlü sanatçıların en yeni albüm ve projeleriyle buluşturuyor. Konserlerde, Nokia Nseries’in özel müzik ve eğlence tuşlarına sahip en yeni multimedya bilgisayarı Nokia N81’in mobil eğlence merkezi özelliklerini deneme fırsatı da sunuluyor. Nokia N81Nokia Nseries sponsorluğundaki Babylon konserlerinin bu seferki konuğu, The National. Grup, 7 Aralık Cuma günü saat 23:00’da müzikseverlerle Babylon sahnesinde buluşuyor.

Çok özel bir gece
ABD’den çıkan en iyi Indie rock gruplarından biri olarak nitelendirilen ve kalplerde Tindersticks, Nick Cave ve Leonard Cohen etkisi yaratmayı başaran The National, Sad Song For Dirty Lovers ve Alligator gibi albümleriyle kendisine sadık bir dinleyici kitlesi yarattı. Grup aynı zamanda, yüksek müzik otoritelerinden de beğeni dolu mesajlar aldı. “Los Angeles Times” tarafından 2005’te yılın albümü seçilen Alligator, grubun dünyaca tanınmasını sağladı. Bir sonraki durakları olan Babylon’da, The National, sevenlerine çok özel bir gece yaşatıyor.

Nokia N81 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Mobilize Bilgi
Mobil dünyanın lideri Nokia, giderek birbirinin içine geçen İnternet ve iletişim sektörlerinde dönüşümü ve gelişmeyi yaratan firmadır. Nokia pek çok farklı mobil cihaz üretmekte ve bu cihazlar yoluyla, kullanıcılara müzik, navigasyon, video, televizyon, görüntüleme, oyun ve kurumsal mobilite deneyimleri sunmaktadır. Nokia ayrıca iletişim ağlarına yönelik ekipman, çözüm ve hizmetler de sağlamaktadır.



Eklenme tarihi: 19.11.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler