Nokia N8 E-Posta kurulumu

Nokia N8 E-Posta kurulumu

Ziyaretçilerimizden gelen istek üzerine Symbian işletim sistemlerinde bulunan E-posta menüsünden kişisel posta hesabımızı nasıl kuracağımızı göstereceğiz. Ekrandaki adımları takip eden çoğu kullanıcı hesaplarına e-posta kurulumunu gerçekleştirememiş. Nokia N8 Anna ekranını kullanarak kuruluma başlıyoruz.

  • Ayarları yapana kadar izleyeceğiniz adım şu şekilde olacaktır:

    E-Posta - Yeni E-Posta kutusu - Başlat

  • Bu adımları tamamladığımızda karşımıza aşağıdaki şekilde bir ekran gelecek:

    Nokia N8 E-Posta kurulumu


  • Eğer Ovi Mail, Yahoo Mail, Gmail veya Hotmail kullanıyorsanız bu simgelere tıklayarak devam ediniz. Açılan pencereden Kullanıcı adınızı ve Şifrenizi girmeniz kurulumun otomatik olarak tamamlanmasında yeterli olacaktır. Biz özel bir alan adına sahip mail kuracağımız için en aşağıdaki Diğer seçeneğini işaretliyoruz.

  • Küçük pencereye e-posta adresinizi ve Şifrenizi yazınız.

  • Girdiğiniz bilgiler doğruysa aşağıdaki pencere açılacak. POP / IMAP işaretliyerek devam ediyoruz.

    Nokia N8 E-Posta kurulumu


  • Detaylı ayar sayfasına ulaştık. Burada Gelen ve Giden e-posta sunucusu kısımlarına mail.alanadiniz.com (Örnek: mail.mobiletisim.com) yazıyoruz, Gelen ve Giden e-posta güvenliğini ise Yok olarak işaretliyoruz. Gelen bağlantı noktası numarasını 110, Giden bağlantı noktası numarasını ise 587 olarak değiştiriyoruz ve Kaydet’e basıyoruz.

    Nokia N8 E-Posta kurulumu


  • Gelen ve Giden e-posta sunucusu adreslerini doğru yazdıysanız hesabınız mutlaka çalışır. Bu adresler her zaman mail.alanadiniz.com şeklinde olmaz. Doğru adresleri almak için hizmet aldığınız firmayla görüşmeniz daha sağlıklı olur.


Nokia N8 E-Posta kurulumu



Eklenme tarihi: 3.10.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler