Nokia Music Store: Tüm dünyanın müziği cebinizde

Nokia Music Store: Tüm dünyanın müziği cebinizde

Nokia Music Store ünlü sanatçıların, bağımsız yapımcıların ve dünyanın her yerindeki yerel sanatçıların çalışmalarından oluşan milyonlarca şarkıyı sunacak. Nokia’nın bu online müzik mağazasına bir masaüstü bilgisayardan ya da Nokia N81 / Nokia N95 8GB multimedya bilgisayarları gibi uyumlu bir Nokia cihazı üzerinden erişilebilecek. Nokia Music Store’da yeni şarkılar aranabilecek, istenen şarkılar satın alınabilecek ya da sipariş listesine ekleme yapılarak şarkılar başka bir zaman indirilebilecek. Satın alınan şarkılar mobil cihazlara kolayca aktarılacak ve cihazlardaki dahili müzikçalar sayesinde, her an her yerde müzik listeleri oluşturulabilecek.Nokia N95 8GB

Nokia Music Store ile tüm şarkılar dinlenebilecek; ayrıca tek tek şarkılar ya da albümler de satın alınabilecek. Düzenli olarak güncellenen tavsiye listesi ve şarkıların türüne göre hazırlanan güncel şarkı listeleri, diğer kullanıcıların beğenilerini gösterecek. Nokia’nın online müzik mağazası Nokia Music Store bazı Avrupa ülkelerinde 2007 yılı içinde açılacak; daha sonra diğer Avrupa ve Asya ülkelerine yayılacak. Avrupa’da tek bir şarkının satış fiyatı 1 Avro olurken, albüm fiyatları da 10 Avro’dan başlayacak. Kullanıcıların bilgisayar üzerinden işlem yapabilmeleri için aylık 10 Avro abonelik bedeli ödemeleri gerekecek.

N-Gage: En iyi mobil oyun deneyimi
N-Gage, uyumlu bir Nokia cihazı ile son derece kaliteli oyunlar bulmayı, denemeyi ve satın almayı kolaylaştıracak. Uyumlu Nokia cihazı üzerindeki N-Gage uygulamasını seçen kullanıcılar, satışta olan oyunların önizlemesini yapabilecek, arkadaşlarıyla aynı anda siteye bağlanıp oyun oynayabilecek, oyunlar hakkındaki yazıları okuyabilecek ya da ücretsiz demoları indirebilecek. Satın alınacak oyunların ödemesi kredi kartıyla yapılabildiği gibi, aylık telefon faturasına da eklenebilecek. Electronic Arts ve Gameloft gibi önemli oyun şirketleri, en sevilen oyunlarını N-Gage üzerinden sunacaklar.



Eklenme tarihi: 7.09.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler