Nokia Messaging

Nokia Messaging

Nokia cihazları, şimdi Nokia Messaging servisi ile birlikte sunuluyor. Bu servisle, Mail on Ovi ve dünyanın en popüler e-posta ve anında mesajlaşma (IM) çözümleri destekleniyor. Ayrıca kullanıcılara, e-posta için Ovi e-posta hesabı ve bir mobil cihazdan ya da kişisel bilgisayardan diğer Ovi servislerine çapraz erişim de sunuluyor.

Nokia E71Tüm hesaplarınızı için Nokia Messaging
Nokia Messaging, kullanıcılar için pek çok Nokia cihazı üzerinden Yahoo! Mail ve Yahoo! Messenger, Windows Live Hotmail, Gmail ve Google Talk, AOL Mail e-posta ve anında mesajlaşma (IM) hesaplarına erişim sağlayacak. Ayrıca, dünya çapında binlerce internet servis sağlayıcının (İSS) sunduğu e-posta çözümlerinden yararlanmak mümkün olacak. Nokia’nın bir diğer duyurusu da Mail on Ovi için hazırlanan online portal oldu. PC kullanıcıları, bu portal sayesinde Ovi e-posta hesapları yaratıp bunlara erişebilecekleri gibi, yalnızca tek bir oturum hesabıyla diğer Ovi hesaplarına da çapraz erişim sağlayabilecekler.

2009’da başlıyor
Nokia Messaging, 2009’un ilk çeyreğinde Avustralya, Finlandiya, Almanya, Hollanda, Singapur, İspanya, İngiltere ve Venezuela’da, sonraki aylarda ise özel seçilmiş ülkelerde pazara sunulacak. Belirli operatörler ile yapılan anlaşmalar sayesinde Nokia Messaging içeren bir veri planı satın alan kullanıcılar, ek servis ücreti ödemeden, dahili mobil e-posta ve anında mesajlaşma (IM) erişiminden tam kapasiteyle yararlanabilecekler.

Nokia N95Beta sürümünü ücretsiz deneyin
Nokia Messaging mobil e-posta servisi, sınırlı süreye sahip bir beta denemesi olarak ücretsiz sunuluyor. Nokia E71 ve Nokia N95 gibi, popüler Nokia S60 cihazı sahipleri de, hemen email.nokia.com adresine girip servisi cihazlarına yükleyebiliyorlar. Nokia Messaging, her yönüyle mobil e-postayı desteklemek için tasarlanmış bir e-posta uygulaması. Uygulama, e-posta hesabını kurmayı kolaylaştırıyor. Kullanıcıların girmeleri gereken tek şey, e-posta adresleri ve şifreleri oluyor. E-postalar, sorunsuz bir biçimde mobil cihazlarına yönlendiriliyor. Nokia Messaging, e-postaları okumayı, göndermeyi, yönlendirmeyi ve yanıtlamayı, ekleri indirmeyi ve okumayı, e-postalara doğrudan Nokia cihazı üzerinde dosya eklemeyi de kolaylaştırıyor.

Mail on Ovi
Nokia, kullanıcılara 1 GB’lik depolama alanı ve istenmeyen e-postaları engellemek için spam filtreleri sağlayan Mail on Ovi’ye web erişimi sağlandığını da duyurdu. Bir Mail on Ovi hesabı açmak, kullanıcılara, mobil telefon ve PC üzerinden, hem e-posta erişimi sağlıyor, hem de diğer Ovi servislerine çapraz erişim imkanı veriyor. Mail on Ovi’nin beta versiyonu, Aralık ayında, tüm dünyada 12 dilde kullanıma sunulacak. Servis, halihazırda sevk edilen bütün Nokia Series 40 cihazlarda kullanılabiliyor. Web erişim versiyonu Şubat 2009’da tanıtılacak.



Eklenme tarihi: 6.12.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler