Nokia Lumia 920’ye 41 MP kamera

Nokia Lumia 920’ye 41 MP kamera

Microsoft ile anlaşmasından sonra çıkarttığı Lumia modelleri ile birlikte başarılı bir satış ivmesi yakalayan Nokia, 2013 senesi içerisinde de Lumia ailesini yeni üyelerle destekleyerek bu ivmeyi daha da yukarılara çekmek istiyor.


Yeni cihazlarla ilgili spekülasyonlar da MWC 2013 fuarı yakşatıkça ortaya çıkmaya başladı. Bu iddialardan en ilginç olanı ise Flavio Pic tarafından ortaya atılan 41 MP kameraya sahip Lumia 920. Nokia’nın PureView teknolojisini kullanacak yeni bir akıllı ile geleceği zaten konuşuluyordu fakat bunun Lumia 920 modelinin güncellenmiş hali mi olacağı yoksa donanım olarak da daha iyi bir cihazla mı karşımıza çıkacağı bilinmiyor.

Nokia’nın bu yıl metal yapıdaki kasalarla cihazlarını donatacağını daha öncesinden haberlerimizde belirtmiştik. Bu sene gelecek Poject Catwalk isimli modellerde Nokia’nın bu tasarımlarla çıkması bekleniyor.

Bütün bu soruların ve meraklı bekleyiş için aslında çok fazla bir zaman kalmadı. Bakalım Mobil Dünya Kongresi MWC 2013’de Nokia nasıl sürprizlerle karşımıza çıkacak.



Eklenme tarihi: 23.01.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler