Nokia Lumia 625'in yeni görüntüleri ve resmi özellik listesi sızdı

Nokia Lumia 625'in yeni görüntüleri ve resmi özellik listesi sızdı


Nokia'nın Windows Phone 8'li en büyük akıllı telefonu birkaç saat sonra İngiltere'de resmen dünyaya tanıtılacak. Geçen hafta Çin'in haberleşme ekipmanları sertifikalama merkezi tarafından WCDMA destekli sürümü onaylanan Lumia 625 model numaralı bu cihaz, 4.7 inç büyüklüğünde kavisli Gorilla Glass dayanıklı cama sahip IPS LCD ekranı beraberinde getirecek. Bütçe dostu fiyatına rağmen donanımıyla üst seviye Lumia'lardan geri kalır yanı olmayan cihaz, Qualcomm'un MSM8930 Snapdragon S4 Plus yongada sisteminden gücünü alacak ve 8 GB'lik dahili hafızasının 64 GB'ye kadar destekli microSD kart yuvası ile artırılabilmesini sağlayacak.

Resmi teknik özellik listesi Finlandiyalı bir internet sitesi tarafından sızdırılan Lumia 625, açık yeşil, turuncu, sarı, siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip olacak. Bütünleşik bir pille gelse de aygıtın arka kapağı değiştirilebilecek. Cihaz, 320$'lık uluslararası fiyatıyla Türkiye'ye Lumia 720 ve Lumia 620 arasında bir fiyatla önümüzdeki aylarda giriş yapacak. Microsoft'un ikinci Windows Phone 8 genel dağıtımı ve Nokia Amber güncellemesinin içerisinde barındırdığı yeniliklerle yüklü gelen akıllı telefon ayrıca, 4G LTE sürümüyle ABD başta olmak üzere çeşitli ülkelerde yeni nesil iletişim teknolojisi hizmetlerinden faydalanmak isteyen tüketiciler için ucuz bir alternatif oluşturacak.

Conversations by Nokia blogunda yayımlanan son mesajda, yeni bir cihaz duyurusu gerçekleştirileceği müjdelenmişti. Türkiye saatiyle bugün 11:00'da Londra'da başlayacak basın etkinliğinde, tanıtılması planlanan aygıt veya aygıtlar teknoloji basınıyla buluşturulacak. Gün yüzüne çıkacak modellerden Lumia 625'in sızan resmi özellik listesine aşağıdaki görüntüye tıklayarak göz atabilirsiniz. Daha fazla detay için bizi takip edin.



Güncelleme: Evleaks'tan yeni Nokia Lumia 625 görselleri;



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 23.07.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler