Nokia Lumia 1520'nin kırmızı renkli sürümü görüntülendi

Nokia Lumia 1520'nin kırmızı renkli sürümü görüntülendi


Evleaks, daha önce sarı renkli versiyonuna ait basın görselleri sızdırdığı Nokia'nın yeni amiral gemi akıllı telefonunun kırmızı sürümünü de resmi görüntülerle doğruladı. Microsoft'un Windows Phone 8 GDR3 olarak bilinen en kapsamlı WP8 güncellemesini ön yüklü olarak beraberinde getirecek Bandit kod adlı telefon, Avrupalı üreticinin bizzat kendisi tarafından geliştirilen belki de son üst düzey çözüm olacak. Cihaz ve hizmetler bölümü Microsoft tarafından satın alınan Nokia artık Amerikalı yazılım devinin planlarına uygun aygıtlar geliştirip piyasaya sürebilecek.

6 inç büyüklüğünde Full HD ekranıyla Nokia'nın ve aynı zamanda Windows Phone 8 ekosisteminin en büyük telefonu olacak Lumia 1520 model numaralı cihaz, Qualcomm'un 2.3 GHz hızında dört çekirdekli Krait 400 işlemci ve Adreno 330 GPU'lu Snapdragon 800 MSM8974 çipsetini bünyesinde barındıracak. 2 GB RAM, 3.400 mAh pil ve 20 MP PureView kamera sensörüyle donatılacak yeni nesil Lumia'nın kırmızı, sarı, siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunacak.

İlk olarak ABD'deki AT&T operatörüyle kasım başında tüketicilerin beğenisine sunulacak Lumia 1520, aynı ay içerisinde uluslararası pazara da giriş yapacak. 6 inçlik dev telefonun aynı donanım özelliklerine sahip daha küçük ekranlı bir sürümü olan Lumia 929 ise Verizon Wireless operatörü aboneleri tarafından edinilebilecek. Bu modelin küresel pazarı hedef alan bir versiyonu olup olmadığı henüz bilinmiyor.

22 Ekim'de Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de düzenlenecek Nokia World konferansında beş yeni aygıtla birlikte tanıtılacak Lumia 1520'nin kırmızı sürümüne aşağıdan göz atabilirsiniz.


Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 4.10.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler