Nokia Link

Nokia Link

Nokia Link uygulaması N9 cep telefonunuz için Fotoğraf, Video ve Müziklerinizi senkronize etmenizi sağlar. Nokia Link programını bilgisayarınıza kurup N9’u USB kablosu ile bilgisayarınıza bağladığınızda “Senkronize et ve Bağlan” seçeneğini seçerek veri aktarımı gerçekleştirebilirsiniz. Nokia N9’da Nokia Suite yazılımını kullanamazsınız. N9 sadece Nokia Link yazılımını desteklemektedir.

Desteklenen işletim sistemleri:
Windows 7 32 bit ve 64 bit, Windows Vista, Windows XP, Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OSX Lion.


Nokia Link


Nokia Link ile takvim ve rehber yedeklenebilir mi?
Nokia Link rehber ve takvim senkronizasyonunu desteklemez, ancak Nokia N9 bu senkronizasyonu gerçekleştirebilmeniz için çok sayıda başka yol sağlar. N9'da eski cihazınızdaki rehberi N9'a taşımak için cihazdan cihaza senkronizasyon desteği vardır ve bazı cihazlarda takvim de senkronize edilebilir. N9 Mail for Exchange, GMAIL veya POP/ IMAP kullanabilen posta sunucularını destekler. Mail for Exchange ile hem e-posta hem de Outlook, Windows Live ve GMAIL gibi hizmetler için rehber ve takvim senkronize edilebilir.

Nokia Link ile telefonumu nasıl yedeklerim?
Şunları yapın:
  • Telefonunuzu uyumlu bir USB kablosuyla bilgisayara bağlayın.
  • Nokia Link penceresinin sağ alt tarafındaki yuvarlak simgeyi tıklatın ve menüden Yedekle ve Geri Yükle öğesini seçin.
  • Telefonunuzun içeriğinden haftalık olarak otomatik yedekleme oluşturmak isteyip istemediğiniz seçin. Otomatik bir yedeklemenin çalıştırılması yalnızca birkaç dakika sürer.
  • Başlamaya hazır olduğunuzda, Yeni yedek öğesini tıklatın.
  • Yedekleme tamamlanana kadar bekleyin. Yedekleme başladıktan sonra bu işlemi iptal edemezsiniz.
  • Yedekleme işlemi takviminizi, rehberinizi, mesajlarınızı, uygulamalarınızı, arama geçmişinizi, kişisel ayarlarınızı ve hesap bilgilerinizi kaydeder. Medya dosyaları (müzik, fotoğraflar, videolar) olduğu gibi bırakılır.



Eklenme tarihi: 20.06.2012
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler