Nokia kurumsal ses hizmetlerini internet çağına taşıyor

Nokia kurumsal ses hizmetlerini internet çağına taşıyor

Nokia, kurumsal kullanıcıların ve şirket yöneticilerinin gereksinimlerine hitap eden yeni ürün ve çözümlerini tanıttı. Nokia Eseries portföyünün yeni Smartphone ürünü Nokia E51, mobiliteyi ortak iletişim yönünde genişletmeye yönelik Nokia Mobil Tümleşik İletişim çözümleri stratejisiyle bütünleşiyor. Böylece Nokia, kurumsal mobilitenin benimsenmesi yönünde önemli bir adım daha atmış oluyor.

Nokia E51Nokia Eseries, mobilite açığını kapatıyor
Nokia yetkilileri, bireysel ve kurumsal trendlerin, mobilite çözümlerine olan gereksinimi artırdığını ve İnternet’in merkez bir nokta haline geldiğini belirtiyor. Mobil teknolojinin kişisel ve kurumsal kullanımı arasındaki çizgi giderek inceliyor ve tüketici gereksinimleri, mobil teknolojiye ilişkin yeniliklerin benimsenmesinde güçlü bir rol oynamaya devam ediyor. Nokia, kurumsal kullanıcıların kişisel yaşamlarında sahip oldukları mobiliteye profesyonel yaşamlarında da sahip olacakları bir mobil dünya vizyonunu adım adım gerçekleştiriyor. Oysa geçmişte, son kullanıcı talebini karşılamak ve kayda değer kurumsal fayda sağlamak arasındaki açık, mobil çözümlerin şirketlerce daha stratejik düzeyde benimsenmesini engelliyordu.

Nokia E51 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Tüm iletişim tek cihazda
Örneğin, hem genişbant mobil hem de kablosuz LAN (WLAN) bağlantılarını destekleyen yeni Nokia E51 ve diğer çift modlu Nokia Eseries cihazları ile, kullanıcılar artık tüm kurumsal ve kişisel iletişim ihtiyaçlarını karşılayabilecek tek bir cihazın gücüne kavuşurken, bir yandan da sabit ve mobil tümleşik iletişimin avantajlarından yararlanabiliyorlar. Nokia E51, Nokia E61i, Nokia E65 ve Nokia E90 Communicator gibi Nokia Eseries cihazları, kurumsal telefon sistemleriyle ve Nokia Intellisync Call Connect for Cisco ya da Nokia Intellisync Call Connect for Alcatel-Lucent vb. Nokia Mobile Tümleşik İletişim çözümleri ile sorunsuz çalışacak şekilde optimize edilmiş bulunuyor. Bu çözümler, kullanıcılara (dahili numara arama, çağrı bekletme, çağrı aktarma ve konferans gibi sabit telefon özellikleri de dahil olmak üzere) tüm iletişimlerini tek bir cihazla yürütme olanağını veriyor. Bu çözümlerle mobil kullanıcılar, telefon görüşmelerini en uygun maliyetlerle, şirket santrali aracılığıyla WLAN ağları üzerinden gerçekleştirerek, aylık kablosuz iletişim ve uluslararası bağlantı maliyetlerini azaltabiliyor.



Eklenme tarihi: 24.10.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler