Nokia internete bağlayacak

Nokia internete bağlayacak

Nokia ile OZ Communications, merkezi Kanada'nın Montreal kentinde bulunan ve 220 çalışanı olan özel bir şirket olan OZ Communications'ın Nokia tarafından satın alındığını duyurdu. Tüketicilere mobil mesaj çözümleri sunan lider firma OZ, mobil cihazlar aracılığıyla anlık mesajlaşma ve e-posta hizmetlerine erişim sağlıyor.

Nokia 2228En iyi e-posta hizmeti
OZ şirketini satın alan Nokia, başta AOL, Gmail, ICQ, Windows Live Hotmail, Windows Live Messenger ve Yahoo! olmak üzere sektörün en iyi e-posta ve anında mesajlaşma hizmetlerine kullanımı kolay ve hızlı erişim sağlayacak. 5.5. milyondan fazla aylık abonesiyle OZ çözümleri, son derece geniş bir yelpazeye yayılan mobil cihaz platformlarında önde gelen pek çok mobil operatör tarafından kullanılıyor.

OZ hakkında
OZ, başta IM (anlık mesajlaşma), e-posta ve çevrimiçi (online) topluluklar olmak üzere en popüler mesajlaşma ve Internet hizmetleri vererek tüketicilerin birbiriyle bağlantı kurmasını kolaylaştırıyor. Dünyanın en önde gelen mobil operatörleri, cihaz imalatçıları, portalları ve çevrimiçi topluluklarıyla çalışan OZ, mobil cihaz kullanan milyonlarca insana zengin ve her yönüyle tümleşik mesajlaşma deneyimleri sunmak için yenilikçi, yaratıcı ve standartlara dayanan çözümler getiriyor.

OZ ile işbirliği yapan firmalar
3 Scandinavia, Alcatel Lucent, Alltel, AOL, Bell Mobility, Boost Mobile, AT&T, Dobson, HTC, ICQ, LG, Microsoft, Motorola, Nokia, Orange France Telecom, Palm, Pantech & Curitel, Rogers Wireless, Samsung, SonyEricsson, Sprint Nextel, TCL & Alcatel Mobile Phones, TDC, Telefónica Móviles España, Telenor Group, TeliaSonera, Telus Mobility, T-Mobile USA,T-Mobile International, UTStarcomm, Verizon Wireless, Virgin Mobile USA ve Yahoo! bulunuyor.



Eklenme tarihi: 3.11.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler