Nokia insanları sokağa taşıyor

Nokia insanları sokağa taşıyor

Nokia Maps 2.0, yaya navigasyonu özelliğini geliştirerek, multimedya şehir rehberleri ekleyerek, uydu görüntüleri sunarak ve yeniden tasarlanmış bir kullanıcı arayüzü sağlayarak, haritalama ve navigasyon deneyimlerini bir üst seviyeye taşıyor. Nokia Maps 2.0, uygulamaya, yaya odaklı bir navigasyon bileşeni olan "Walk" (Yürü) özelliğini ekliyor. Bu arada, dünya çapında bir otomobil navigasyon sistemi olan "Drive" (Sür) özelliğini de koruyor.

Nokia 6210 Navigator
Nokia 6210 Navigator hakkında
Nokia 6210 Navigator, şirketin ilk GPS olanaklı mobil cihazı olup, yaya yönlendirmesi için entegre bir pusula içeriyor. Nokia 6210 Navigator, Nokia Maps 2.0 özelliği ile sesli ve görsel olarak, adım adım rehberlik sağlıyor. Nokia 6210 Navigator'ın, üçüncü çeyrekte belli pazarlara sunulması bekleniyor.

Nokia 6210 Navigator ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Mobilize Bilgi
Mobil dünyanın lideri Nokia, giderek birbirinin içine geçen İnternet ve iletişim sektörlerinde dönüşümü ve gelişmeyi yaratan firmadır. Nokia pek çok farklı mobil cihaz üretmekte ve bu cihazlar yoluyla, kullanıcılara müzik, navigasyon, video, televizyon, görüntüleme, oyun ve kurumsal mobilite deneyimleri sunmaktadır. Nokia ayrıca iletişim ağlarına yönelik ekipman, çözüm ve hizmetler de sağlamaktadır.



Eklenme tarihi: 27.02.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler