Nokia ile geleceği izleyin

Nokia ile geleceği izleyin

Mobil dünyanın devlerinden Nokia, nanoteknoloji üzerine yaptığı çalışmalara hız verdi. Cambridge Nanoscience Centre ile birlikte yeni teknolojiler üzerinde çalışmalarda bulunan Nokia, bu iş ortaklığı sayesinde cep telefonlarının geleceğine dair denemeler yapıyor. Bu denemelerin son ürünü Nokia Morph model telefon oldu. Yarı saydam ve arka ve ön yüzünün tamamı ekran olan telefon esnek yapısı ile bir çok şekle girebiliyor.
Nokia Morph
Geleceğin teknolojisi cepte olacak
Hayata geçirilmesi düşünülen proje yarı saydam elektronik cihazlar, güneş enerjisini emmek suretiyle enerji depolayabilen gelişmiş tümleşik güç kaynağı sistemleri, çevredeki gelişmeleri (hava kirliliği gibi) denetleyen sensörler ve kendini temizleyebilen yüzeyler gibi pek çok konuyu kapsıyor. Nokia Morph özel yapısı ile bu özelliklerin tümünü içinde barındırıyor. Fotoğrafını çektiğiniz bir objeyi telefonunuzda duvar kağıdı olarak yapabiliyorsunuz. Morph tamamen ekrandan oluştuğundan dolayı size uyum sağlıyor. İsterseniz kulağınıza küpe olarak isterseniz de kolunuza saat gibi takabiliyorsunuz.

Nokia Morph ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Nokia Morph videosu için tıklayınız.

Mobilize Bilgi
N-Gage hakkında:Nokia Nseries ve diğer S60 3. sürüm cihazları ile uyumlu mobil oyunlar için oluşturulan N-Gage platformu sayesinde kullanıcılar, Nokia’nın mobil oyun topluluğu N-Gage Arena’ya bağlanmanın yanı sıra, kaliteli mobil oyunlara kolaylıkla ulaşarak oyun satın alabiliyor, oynayabiliyor ve yönetebiliyor. Nokia, geniş bir oyun portföyü sunmak için dünyanın önde gelen firmaları ile işbirliği yapıyor.



Eklenme tarihi: 14.03.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler