Nokia Guru müzik çalar ve Lumia 1520'nin koruyucu kılıfı görüntülendi

Nokia Guru müzik çalar ve Lumia 1520'nin koruyucu kılıfı görüntülendi

Yarın Abu Dabi'de düzenlenecek Nokia World konferansı öncesi Finlandiyalı üreticinin geliştirdiği yeni mobil cihaz aksesuarları internette boy göstermeye başladı. Guru adlı bir müzik çalar donanımı hazırlayan Nokia, Bluetooth ve NFC destekli bu aksesuar sayesinde Lumia 1520 gibi büyük aygıtlarının kullanılabilirliğini artırmayı umuyor.

microUSB portlu kare şeklindeki Guru, Nokia'nın bir diğer Bluetooth kulaklık çözümü BH-214'ün yeni nesil versiyonu olarak nitelendirilebilir. Farklı renk seçenekleri, NFC ve Bluetooth Low Energy desteğiyle muhtemelen yarınki tanıtımda gün yüzüne çıkacak müzik odaklı ilk Lumia'yı da ilgilendiren Guru'nun yanı sıra, Lumia 1520 için dizayn edilen kapaklı koruyucu kılıf da son sızıntılarda ilk basın görüntüsüyle ortaya çıktı.

Ön yüzeyi koruyan kapak kısmı katlanıp üçgen şeklinde cihazın arkasına kıvrılan kılıf, Lumia 1520 için masaüstü standı görevi de görecek. Beyaz, siyah ve kırmızı renk seçenekleri mevcut olacak Nokia üretimi ilk Lumia 1520 kılıfının cihazla birlikte tüketicilerin beğenisine sunulacağı tahmin ediliyor.

Meşhur sızıntı kaynağı Evleaks tarafından yayımlanan basın görsellerinin sonuncusu ise, yine Lumia 1520 için hazırlanan Treasure Tag isimli bir Bluetooth Low Energy tabanlı anahtarlık oldu. Nokia'nın yayımlayacağı özel bir uygulama üzerinden idare edilecek aksesuar, kullanıcı anahtarlarını bulmak istediğinde devreye girip sesli uyarı verecek.

6 inç büyüklüğünde Full HD dokunmatik ekran, 2.3 GHz hızında dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974 çipset, 2GB RAM, 20 MP PureView kamera, Windows Phone 8 Update 3 işletim sistemi ve 3.390 mAh pille donatılacak Lumia 1520, bir günden kısa süre sonra resmiyet kazanacak. Nokia'nın ilk telefon-tablet melezine Lumia 2520 olarak bilinen Windows RT 8.1 işletim sistemli tablet bilgisayar, müzik odaklı Lumia 525 ve 3-4 yeni Nokia mobil telefonu daha eşlik edecek.



Eklenme tarihi: 21.10.2013
Kaynak: Evleaks (Twitter)

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorumlar

Dilan kurt - 2.05.2019 18:20:00
Sonunda
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler