Nokia ekosistemini büyütüyor

Nokia ekosistemini büyütüyor

Kurumsal ekosistemini büyüten Nokia, işletmelere mobil çözümler sunmak için işbirliğini teşvik ediyor. Kanal ekosistemine operatör ve Bağımsız Yazılım Satıcılarını (ISV) da ekleyen Nokia, sayısı her geçen gün artan iş ortaklarının işletmelere mobilite çözümleri sunmaları için yeni işbirliği olanakları yaratıyor.

Nokia 3110 ClassicBağımsız Yazılım Satıcıları
Nokia, kanal ekosistemine operatör ve Bağımsız Yazılım Satıcılarını (ISV) da ekledi. Nokia, bu sayede sayısı her geçen gün artan iş ortaklarının işletmelere mobilite çözümleri sunmaları için yeni işbirliği olanakları yaratacak. Nokia’nın, iş ortakları arasında işbirliğini teşvik edip, iş ortaklarının teknoloji uzmanlığını ve müşteri tabanını genişletmek için yaptıkları yatırımları desteklemek amacıyla hazırlanan yeni teşvik programları da bulunuyor.

Nokia for Business Kanal Programı
Kanal teşvik programların ön tanıtımı, Ekim ayında Lizbon’da düzenlenen ve 23 operatörün temsilcileri ve dünya çapında 400’ü aşkın Nokia for Business Kanal Programı üyesinin katıldığı Nokia for Business Global Kanal Toplantısı’nda yapılmıştı. Nokia for Business Operatör Programı, operatörlere katma değerli mobilite çözümleri sunarak, bağlantılarını geliştirip satış rakamlarında artış sağlamalarını amaçlıyor. Başlangıç aşamasında operatörler için Mobilite, Ses ve Uygulamalar olmak üzere üç program dizisi bulunuyor. Bunların her biri, pazara çıkış programları, teşvikler, eğitim ve desteği kapsayan toplam kanal çözümünü de içeriyor.

Mobilize Bilgi
Mobil dünyanın lideri Nokia, giderek birbirinin içine geçen İnternet ve iletişim sektörlerinde dönüşümü ve gelişmeyi yaratan firmadır. Nokia pek çok farklı mobil cihaz üretmekte ve bu cihazlar yoluyla, kullanıcılara müzik, navigasyon, video, televizyon, görüntüleme, oyun ve kurumsal mobilite deneyimleri sunmaktadır. Nokia ayrıca iletişim ağlarına yönelik ekipman, çözüm ve hizmetler de sağlamaktadır.



Eklenme tarihi: 11.12.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler