Nokia E71 ve Nokia E66

Nokia E71 ve Nokia E66

Nokia, yılbaşına özel bir hediye seçeneği arayanları Nokia Shop’larda buluşturuyor. Eseries alt markasının son ürünleri olan Nokia E71 ve Nokia E66 cep telefonları yeni yıl heyecanını tamamlayan beyaz renk alternatifleriyle Türkiye genelindeki Nokia Shop’larda alıcılarını bekliyor. Üstelik, Nokia kullanıcılarını bekleyen özel hediyeler bu kadarla da sınırlı kalmıyor. İş dünyasına yönelik olarak geliştirilen Nokia E71 ve Nokia E66, beraberinde süpriz hediyeler de kazandırıyor.

Nokia E71Ofis dosyalarını görüntüleyebilme
Nokia E71 ve Nokia E66, kişisel ve profesyonel amaçlara yönelik olarak kullanılan e-posta hesaplarında yükleme ve kullanım kolaylığı sağlayan işlevler ile donatıldı. Profesyonel amaçlarla Microsoft Exchange kullanan kişiler, Nokia E71 ve Nokia E66’da önceden yüklü olarak bulunan Mail for Exchange mobil e-posta istemcisi ile e-postalarına erişebiliyorlar. Yeni Nokia Eseries modelleri e-postalara, takvime, rehbere ve görevlere güvenilir ve gerçek zamanlı erişim sağlıyor. Ayrıca kullanıcılar Word, Excel, Powerpoint ya da PDF dosyaları gibi ekleri doğrudan cihazlarına indirebiliyorlar.

Nokia E71 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Telefona yorum yaz
Nokia E71 kullanıyorsanız veya kullandıysanız ürün hakkında yorum yazarak sürpriz bir hediye kazanabilirsiniz. Yorumunuza başlamak için tıklayınız.

Nokia E66Bu telefonlar daima eğlenceli
Nokia E71 ve Nokia E66, e-posta ve kişisel bilgi yönetim işlevlerine ilave olarak, profesyonel kullanıcıların cep telefonlarından bekledikleri harita, müzik ve ortam paylaşım servislerini içeren en yeni Ovi servislerini de destekliyor; Ayrıca, HSDPA ile hızlı ve kusursuz tarama, kablosuz LAN ve 3G, entegre Yardımlı GPS (A-GPS) ve navigasyon için Nokia Maps uygulaması, hafıza kartı ile 8GB’ye kadar desteklenen müzikçalar ve otofokus özellikli 3,2 megapiksel kamera işlevleri de sunuyor.

Nokia E66 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Telefona yorum yaz
Nokia E66 kullanıyorsanız veya kullandıysanız ürün hakkında yorum yazarak sürpriz bir hediye kazanabilirsiniz. Yorumunuza başlamak için tıklayınız.

Geri dönüşüm kutuları
Bunların yanı sıra, Nokia’nın geri dönüşüm projesi kapsamındaki Nokia Shop’lar artık kullanılmayan Nokia cep telefonları, şarj cihazları, bataryaları ve diğer yan ürünlerinin geri dönüşümünü de sağlıyor ve tüketicilere bu konuda danışmanlık hizmeti sunuyor.



Eklenme tarihi: 29.11.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler