Nokia Drop

Nokia Drop

Nokia Drop bilgisayarınızda bulunan bir resmi cep telefonunuza kolayca duvar kağıdı yapmaya yarayan bir uygulamadır. Uygulama sayesinde bilgisayarınızdaki bir görüntüyü tek tuşla telefonunuza gönderebiliyorsunuz. Bağlantı internet üzerinden sağlanıyor. Uygulamanın çalışması için hem tarayıcınıza hem de telefonunuza bir uygulama yükleyeceksiniz.

Ovi Hesabınız var mı?
Uygulamayı kullanabilmeniz için bir Ovi hesabına ihtiyaç var. Hesabınız yoksa işlemlere başlamadan önce bu hesabı açmalısınız. Hesap açmak için: ovi.com

Tarayıcı eklenti kurulumu
Önce tarayıcımıza eklentiyi kuruyoruz. Eklenti kurulduktan sonra tarayıcımızı yeniden başlattığımızda Nokia Drop simgesi yer alacak. betalabs.nokia.com/apps/nokia-drop adresine Ovi hesabınızla giriş yaparak eklentileri ve Symbian uygulamasını indirebilirsiniz.

Telefona kurulum
Daha sonra telefonumuz için geliştirilen Symbian uygulamasını kuruyoruz. Telefonda yapılan kurulum 5 aşamalı olarak gerçekleşiyor. Uygulamanın yüklenmesi için bir-iki dakika beklemeniz gerekecek.

Uygulama çalıştırma
Uygulama telefonunuza kurulduktan sonra başlatınız. Ovi Hesap bilgilerinizi açılan ekrana giriniz. İşleminiz tamamlandı. Artık bilgisayarınızın ekranında gördüğünüz herhangi bir resmin üzerine sağ tıklayıp Nokia Drop menüsünü kullanarak telefonunuza gönderebilirsiniz.

Nokia Drop




Eklenme tarihi: 5.04.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler