Nokia dört ayak üstünde duruyor

Nokia dört ayak üstünde duruyor

Nokia N96, video ve TV için optimize edilmiş bir multimedya bilgisayar. 2,8 inçlik geniş ekranı, 16 gigabyte'lık dahili belleği ve çok çeşitli formatlarda yüksek kaliteli video desteği ile, mobil iletişimde yeni bir sayfa açıyor. Nokia N96 ile hem müziğin, hem de kameranın zevkine varabilirsiniz. N serisi içinde lider durumdaki Nokia N96 multimedya bilgisayarın, üçüncü çeyrekte pazara sunulması bekleniyor.

Nokia N96 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Nokia N78Nokia N78
Nokia N78, müzik, navigasyon ve fotoğraf özelliklerini mobilitenin avantajlarıyla birleştiren bir multimedya bilgisayar. Nokia N78, Nokia Music Store, Nokia Maps ve Share on Ovi dahil yeni Nokia servislerinden yararlanmak üzere tasarlandı. Radyo verici özelliği sayesinde telefonunuzdaki müzikleri, yakındaki bir radyodan dinleyebiliyorsunuz. Oldukça çekici bir tasarıma sahip telefonun 3.2 MP kamerası ile harika fotoğraflar çekerken 16.7 milyon renk ekranından da bu görüntüleri izleyebiliyorsunuz. N78'in, ikinci çeyrekte pazara sunulması bekleniyor.

Nokia N78 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Nokia 6220 Classic
Nokia 6220 Classic
Nokia 6220 classic, 5 megapiksel kamerayı A-GPS işlevselliğiyle birleştirerek paylaşmayı yeniden tanımlayan tam donanımlı bir cihaz. Yüksek kaliteli görüntü ve videolar çekilebiliyor, etiketlenebiliyor, düzeltilebiliyor ve online ya da cepten cebe paylaşılabiliyor, hatta televizyonda izlenebiliyor. ARM 11 model 369 MHz işlemciye sahip telefonun Nokia Maps 2.0 ile uyumu sayesinde dünya üzerinde artık size kaybolmak bulunmuyor. Tasarımı ve kullanışlı yapısıyla kullanıcılarının beğenisini kazanacak olan Nokia 6220 classic'in, ikinci çeyrekte belli pazarlara sunulması bekleniyor.

Nokia 6220 Classic ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Nokia 6210 NavigatorNokia 6210 Navigator
Nokia 6210 Navigator, şirketin ilk GPS olanaklı mobil cihazı olup, yaya yönlendirmesi için entegre bir pusula içeriyor. Nokia 6210 Navigator, Nokia Maps 2.0 özelliği ile sesli ve görsel olarak, adım adım rehberlik sağlıyor. Symbian işletim sistemine sahip telefonun üzerine beğendiğiniz uygulamaları yükleyebiliyorsunuz. Nokia 6210 Navigator'ın, üçüncü çeyrekte belli pazarlara sunulması bekleniyor.

Nokia 6210 Navigator ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Mobilize Bilgi
Cep telefonu almadan önce, sitemizdeki telefonlara yapılan yorumları mutlaka okuyunuz. Bu sayede, beğendiğiniz telefonu kullanan kişilerin deneyimlerini paylaşmış olur ve telefonun üzerinde inceleme imkanı bulamadığınız özellikleri de yine kullananlar tarafından öğrenmiş olursunuz. İsterseniz siz de kullandığınız telefon hakkında yorum yapabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 2.03.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler