Nokia cepten girdi, internetten çıktı

Nokia cepten girdi, internetten çıktı

Dünyanın önde gelen cep telefonu üreticisi Nokia, sunduğu yeni hizmetle kullanıcılarına, hiç bilmedikleri bir yerde bile olsalar, çevrelerini o yörenin halkından biri gibi keşfetme imkanı sunacak. Mobilite ile interneti buluşturan şirket, Nokia Maps sesli navigasyon sistemi ile kullanıcılara ücretsiz şehir haritası hizmeti verecek.

Nokia 6300Nokia 6300’ı çok sevdik
Sesli navigation sistemi internet üzerinden satın alınabilecek. Uygulama şu an sadece İstanbul, Ankara ve Türkiye'deki ana yolları kapsıyor. Şirketin Türkiye Pazarlama Müdürü Sertaç Şener, Nokia'nın artık bir internet şirketi haline geldiğini belirterek, artık farklı farklı cihazlarla yapılan işlerin cep telefonuyla da halledileceğini söyledi. Konuyla ilgili düzenlenen basın toplantısında bilgi veren Nokia Türkiye Genel Müdürü Imfred de Jong da Nokia kullanıcılarının internete en kolay şekilde ulaşabilmelerinin kendileri için önemli olduğunu belirterek, mobilite ve internetin bir arada bulunması gerektiğini kaydetti. Jong Türk kullanıcıların en çok tercih ettiği modelin Nokia 6300 olduğunu açıkladı. N73 ve N95'in de sunduğu multimedya özelliği ile Türkiye'de çok çok iyi satış performansı gösterdiğini kaydetti.

Mobilize Bilgi
Mobil dünyanın lideri Nokia, giderek birbirinin içine geçen İnternet ve iletişim sektörlerinde dönüşümü ve gelişmeyi yaratan firmadır. Nokia pek çok farklı mobil cihaz üretmekte ve bu cihazlar yoluyla, kullanıcılara müzik, navigasyon, video, televizyon, görüntüleme, oyun ve kurumsal mobilite deneyimleri sunmaktadır. Nokia ayrıca iletişim ağlarına yönelik ekipman, çözüm ve hizmetler de sağlamaktadır.



Eklenme tarihi: 8.04.2008
Kaynak: Zaman

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler