Nokia C7 kullanıcı yorumları

Nokia C7 kullanıcı yorumları

Tasarımı ile dikkat çeken C7 kullanıcılar için gizemli bir telefon olarak adlandırılıyor. Bunun sebebi içerisinde NFC donanımının bulunması. Yapılacak yazılım güncellemesi ile yakın zamanda devreye girecek olan bu teknoloji temazsız ödemelerde kullanılacak. Telefonla ilgili yorumlar şöyle:

Nokia C7

  • Semih Tan
    Fiyatı ve özellikleri karşılaştırıldığında uygun bir telefon olduğu söylenemez. Bu fiyata daha güzel telefonlar alınabilir. En azından üzerine biraz daha verip N8 alınabilir. Samsung Wave 2 bu telefondan kat kat daha güzel. Fiyatı çok pahalı.

  • Özge İnan
    Dokunmatik ekran kalitesi diğer Nokialardan iyi fakat iPhoneun yanına bile yaklaşamayacağını hemen belirteyim. Fiyatı özelliklerine bakıldığında hiç de uygun değil. Otomatik netleme özelliğinin olmadığını görünce telefonu almaktan vazgeçtim. Çünkü 8 MP kamerası olup otomatik netleme yapamaması arkadaşlarım arasında dalga konusu olmama neden olur.

    Telefonun arka kısmında bulunan hoparlörlerin sadece biri çalışıyor. Aslında iki hoparlör yok, sadece bir adet var. Diğerini süs olarak koymuşlar. Dışarıya ses verdiğinizde bunu açıkça anlayabiliyorsunuz ve sinirinizi bozuyor.

    Telefon harekete duyarlı fakat duyarlılığı biraz gecikiyor. Ekrandaki resimler telefonu çevirir çevirmez dönmüyor. Yılların üretici Nokianın bu gibi teknolojiler konusunda daha dün piyasaya çıkan rakiplerinin gerisinde kalması artık Nokianın radikal değişimler yapması gerektiğinin bir göstergesi.

    C7yi almanızı önermem. Fiyatı kesinlikle çok pahalı. İllaki Nokia alacağım diyenler, bu telefonun üzerine biraz daha para verip, üzerinde 12 MP ama gerçekte 3.2 MP fotoğraf çeken Nokia N8 modelini alabilirler.

  • Diğer yorumlara ulaşmak için tıklayınız.



    Eklenme tarihi: 22.04.2011
    Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

    Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler