Nokia C5-03 kullanıcı yorumları

Nokia C5-03 kullanıcı yorumları

Nokia C5-03 dokunmatik ekranlı, kolay kullanımı amaçlayan şık bir cep telefonu. 5 MP kamera, GPS desteği, Wireless ve 3G gibi özelliklerle dikkat çeken C5-03 hakkında kullanıcılar tarafından yapılan yorumlar:

  • Kemalettin
    Telefonu alalı 1 hafta oldu ve telefon mükemmel navigasyonda dahil olmak üzere birçok özelliği var kamerasında flaş olmamasının hiçbir dezavantajı yok. Karanlık ortamlarda da güzel çekiyor telefon oldukça hafif ve kullanımı çok kolay.

    Sesini merak edenler için sesi oldukça yüksek çıkıyor internet üzerinden video izlenebiliyor bence kusursuz bir telefon almanızı tavsiye ederim.

  • Demet Atın
    Telefonu kullanıyorum. Tek sorunu sarjının çok az gitmesi. İnternete çok giriyorum 1 günlük şarj bana yeter diyorsanız kesinlikle alın. Yeni sürümü ve zarifliği ile 5800 a fark atıyor. Ben çok memnunum tavsiye ediyorum.

  • Mustafanın Yeri
    Gerçekten çok hızlı bir telefon. Şarj süreside iyi. Görüntülü konuşması ve kamerasında flaş yok. Ama 5 MP falşın olmamasını hissettirmiyor.

    Zariflik bakımından 5800'a 2 gömlek fark atar. Zaten özellik olarak da üstün. Video oynatma sorunsuz ve müthiş ama fotoğraf çekmek için kısayol düğmesi yok. Tavsiye ederim alın.

  • Diğer yorumlar için tiklayiniz.



Eklenme tarihi: 27.04.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler