Yeni Nokia telefonları 120 ülkede satışa çıkacak

Yeni Nokia telefonları 120 ülkede satışa çıkacak

Yeni Nokia projesinin yüklenicisi olan HMD Global ve Foxconn, her fiyat seviyesini kapsayan ve dünya genelinde satışa çıkacak bir ürün ailesi oluşturma hedefiyle yola çıkmıştı. Harika bir başlangıç yaparak kendi segmentinde iddialı üç akıllı telefon ve basit telefon kategorisine yönelik 2017 model 3310 ile karşımıza çıkan ikili, planın ikinci aşaması olan küresel satışta da sözünde duracağının sinyalini veriyor.

Küresel satışa yönelik çalışmalar hakkında basına konuşan bir HMD Global yetkilisi, 2017 ikinci çeyreğinde hayata geçirilecek planlamaya göre Nokia 3, 5, 6 ve 3310'un 120 ülkede birden tüketiciyle buluşturulacağını doğruladı. Foxconn, mayıs-haziran dönemi içerisinde Türkiye dahil dünya genelindeki neredeyse tüm ülkelerde satışa çıkacak Nokia telefonları için ön stok oluşturma hedefiyle yoğun mesai harcıyor.

Halihazırda Nokia 6 ile rekabetin en yoğun olduğu Çin pazarında beklentilerin oldukça üzerinde taleple karşılaşılması küresel çapta planları daha da heyecan verici kılıyor. Mobil sektörün en önemli isimlerinden Nokia'nın böylesine kapsamlı bir projeyle yeniden canlanıyor olması da muhakkak hem teknoloji dünyasını hem de tüketicileri sevindiriyordur.



Eklenme tarihi: 23.03.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler