Nokia 9'un kamuflajlı prototip görüntüleri internete sızdı

Nokia 9'un kamuflajlı prototip görüntüleri internete sızdı

Yeni telefonlarıyla küresel açılımına başlayan ve şimdiden birkaç ülkede resmi tanıtımlar düzenleyen Nokia, son sürat ilk amiral gemisi için de çalışmalarını sürdürüyor. Nokia 9 adıyla piyasaya sürülmesi beklenen Heart kod adlı telefonun ilk sızıntısı önceki gün Frandroid.com tarafından yayımlanan prototip görüntüleriyle gerçekleşti. Daha önce Nokia'nın paylaştığı bir görselle yanlışlıkla da olsa varlığını doğruladığı cihaz, beklendiği gibi çift sensörlü arka kameraya sahip.

5,3 inç 2560 x 1440 piksel IPS LCD ekran, Qualcomm Snapdragon 835 çipset, 4 GB RAM, 64 GB hafıza, 13 + 13 MP arka kamera, USB-C portu ve Android 7.1 Nougat işletim sistemini bünyesinde barındıracağı sızan prototip görüntüleri sayesinde doğrulanan Nokia 9, yekpare alüminyum kasa dizaynına sahip olacak. Prototipin üzerinde plastik kamuflaj mevcut olsa da gayet ince ve 3.5 mm ses jakı dostu şık bir Nokia kasasının daha bizleri beklediği anlaşılıyor.

Haziran ya da temmuz ayında Nokia'nın resmi satış faaliyeti yürüteceğini açıkladığı 120 ülkede piyasaya sürülecek olan Nokia 9'a orta segment 7 ile 8 modellerinin eşlik etmesi bekleniyor. Android'li ilk Nokia amiral gemisinin 699 dolar gibi sınıfının standartlarına uygun bir fiyatla çıkış yapacağı iddia ediliyor.





Eklenme tarihi: 22.05.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler