Nokia 8800 Carbon Arte: Güçlü

Nokia 8800 Carbon Arte: Güçlü

Nokia, Nokia 8800 Arte serisini modern zamanın temsilcisi karbon fiber ile buluşturarak Nokia 8800 Carbon Arte’yi yarattı. Mimari, spor araba endüstrisi ve uzay sanayiinden sonra, Nokia 8800 Carbon Arte ile cep telefonu endüstrisine de giren karbon fiber ve titanyum, oluşturdukları benzersiz renkler ve doku ile modern yansımalar yaratıyor.

Nokia 8800 Carbon ArteKarbon fiber ve titanyum
Nokia 8800 Arte serisinin zamanın ötesine geçen tasarımını karbon fiber ve titanyum gibi malzemelerin modern ve güçlü yapısıyla birleştiren Nokia 8800 Carbon Arte, özgün ve zarif bir cep telefonu. Karbon fiber, titanyum, cilalanmış cam ve paslanmaz çelikten üretilen Nokia 8800 Carbon Arte, benzeri olmayan bir performansı tecrübe etmek isteyenler için tasarlandı. Dahası Nokia 8800 Carbon Arte, bu özel malzemelere gerekli ilgiyi gösterebilmek için kişiye özel üretiliyor.

Nokia 8800 Carbon Arte ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Yüksek teknoloji
Çok hafif ve bir o kadar da güçlü olan karbon fiber, bu özelliklerini Nokia 8800 Carbon Arte’ye aktarıyor ve böylece yüksek teknoloji ilk kez duyulara da hitap ediyor. Nokia 8800 Carbon Arte, üç boyutlu desenleri ile orijinal malzemesi karbon fibere atıfta bulunuyor; performansı gibi ışıltısını da karbon fiberden alıyor.

Tıkla saati öğren
Güçlü ve modern çizgilere sahip Nokia 8800 Carbon Arte, kullanıcılarını şık sürprizlerle karşılıyor. Bunlardan ilki benzersiz “tıkla saati öğren” özelliği; kullanıcılar telefonun ekranın altındaki çelik yüzeye iki kez dokundukları anda saat ekranda beliriyor. Kullanıcılara hoş anlar yaşatacak bir diğer yenilik ise ekran görüntüsünün gün içinde organik olarak değişmesi. Ayrıca Nokia 8800 Carbon Arte’ye gelen aramaları sessiz moduna almak için telefonu ekranı yüz üstü gelecek şekilde çevirmek yeterli oluyor. Üstelik Nokia 8800 Carbon Arte’nin metal ve camdan tasarlanmış yüzeyinin pürüzsüz kalabilmesi için parmak izine karşı kaplaması bulunuyor.

Nokia 8800 Carbon Arte

Özel aksesuarlar
Nokia 8800 Carbon Arte deneyimini doruğa ulaştırmak için Nokia, seriye özel aksesuarlar sunuyor. Bunlar arasında dokunmaya duyarlı ses kontrollü Bluetooth kulaklık, şık bir desk stand ve deri kabı bulunuyor.



Eklenme tarihi: 14.09.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler