Nokia 8800 Arte ve Nokia 8800 Sapphire Arte

Nokia 8800 Arte ve Nokia 8800 Sapphire Arte

Nokia, son derece zarif ve kaliteli tasarımlarıyla dikkat çeken Nokia 8800 Arte ve Nokia 8800 Sapphire Arte’yi tanıttı. Kullanıcılara benzersiz deneyimler yaşatan Nokia 8800 Arte ve Nokia 8800 Sapphire Arte’nin özel melodileri ünlü yapımcı/DJ ikilisi Kruder & Dorfmeister, görselleri ise Fritz Fitzke tarafından hazırlandı.

Nokia 8800 ArteNeden Arte?
Arte, sanat anlamına geliyor. Nokia 8800 Arte ve Nokia 8800 Sapphire Arte ile Nokia, kullanıcılara doğal ışık ve onun yansıttıkları aracılığıyla sanatın inceliklerini sunuyor. “Tap-for-time” işlevi sayesinde iki hafif dokunuşla, saat ekranı aydınlanıyor, ekran koruyucu gün boyu aktif kalabiliyor. Nokia 8800 Sapphire Arte’nin tasarımında hem deri hem de değerli taşlar kullanıldı. Tercih tuşu, dünyanın en değerli mücevherlerinden biri olan safirden yapılırken, panellerde Doğu Hindistan’da üretilen üstün kaliteli deri kullanıldı. Nokia, mekanik kabartmadan kaçınıp derinin doğal dokusunu koruyarak her ürünün benzersiz olmasını sağlıyor. İnce kaplama, cihazı günlük kullanım sırasında korumanın yanı sıra ekstra bir zarafet sunuyor.

Nokia 8800 Arte ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Nokia 8800 Sapphire ArteSiyah bir şıklık sunuyor
Nokia 8800 Arte ise kendine özgü siyah bir şıklık sunuyor. Nokia 8800 Arte’de kullanılan, klasik araba iç tasarımından elektronik ürünlere kadar kullanıcının yaşam tarzını yansıtan çeşitli ürünlerde tercih edilen kahverengi tonları lüks ve zarafeti ön plana çıkarıyor. Nokia 8800 Arte ve Nokia 8800 Sapphire Arte, 3G özellikleri ve 3.2 megapiksel otofokus kameraya ilave olarak etkileyici OLED (Organik LED) ekranı ve 1 GB dahili hafızası ile dikkat çekiyor. Telefon, ekranı alta gelecek şekilde ters çevrildiğinde sessiz mod aktif faal hale geliyor. Parmak izi lekesini önleyen kaplama, metal ve cam kısımların kirlenmesini engellerken, microUSB bağlantı sayesinde sadeliği ile göze daha da hoş görünüyor.

Nokia 8800 Sapphire Arte ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

2008’in ilk çeyreğinde satışta
Dokunmatik ses kontrollü kulaklık, kusursuz masaüstü standı ve zarif deri taşıma çantasını da içeren akseuarlar bu cep telefonlarını tamamlıyor. Nokia 8800 Arte ve Nokia 8800 Sapphire Arte’nin 2008’in ilk çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor.

Mobilize Bilgi
Karşılaştırma Asistanı: Sitemizde bulunan telefonları kendi aralarında fiyatlarını ve özelliklerini karşılaştırabilirsiniz. Bu özelliği kullanmak için, "Karşılaştırma" sayfasından, karşılaştırma yapmak istediğiniz telefonun markasını ve modelini seçip "Listeye Ekle" tuşuna basınız. Aynı yöntemle 10 modele kadar telefon ekleyebilir ve karşılaştırabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 9.12.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler