Nokia 8'den ilk basın görseli

Nokia 8'den ilk basın görseli

Akıllı telefon piyasasına geri dönüşü mutlulukla karşılanan Nokia, ilk üç Android çözümünden sonra amiral gemi telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Bugün firmanın aylardır konuşulan üst segment mobil cihazı yüzünü gösterdi. Meşhur sızıntı kaynağı Evan Blass, Nokia 8 ismini taşıyacak olan cihazın resmi basın görselini internete sızdırdı.

Saf Android yazılımıyla Google'nin en yakın üretici ortakları arasına katılan HMD Global ile Foxconn ikilisi, ürettikleri Nokia cihazlarla her fiyat segmentinde rekabete dahil olmak istiyor. Nokia 8, bu planın üst segmentini oluşturuyor. 5,3 inç QHD ekran, Qualcomm Snapdragon 835 çipset, 4 GB RAM, 13+13 MP ZEISS mercekli arka, 8 MP ön kamera, Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ve yekpare alüminyum kasaya sahip olacak Nokia 8'in mavi ve çelik renk seçenekleriyle birlikte iki farklı altın renk sürümü de bulunacak.

Nokia'nın ilk Android amiral gemisini 31 Temmuz'da tanıtması bekleniyor. Tanıtımın ardından vakit kaybetmeden ağustosta satışına başlanacak Nokia 8, 700 dolar altı standart üst segment telefon fiyatına tüketicinin beğenisine sunulacak.



Eklenme tarihi: 17.07.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler