Nokia 7510 Supernova

Nokia 7510 Supernova

Nokia 7510 Supernova, tek tuşla açılabilen simgesel kapak tasarımı ile dikkat çekiyor. ‘Storm blue’, ‘red’, ‘emerald green’ ve ‘espresso brown’ ön ve arka Xpress-On kapak seçenekleri ile sunulan bu yeni model, “hidden-until-lit” (aydınlanıncaya kadar gizli) ekranı ve ikaz ışığı ile büyülü ışık efektleri içeriyor. Nokia 7510 Supernova 2008’in son çeyreğinde satışa sunulacak.

Nokia 7510 SupernovaKeyifli bir kullanım
Nokia 7510 Supernova, üstün mekanik kalitesi, yumuşak dokunuşu ve sağlam metal menteşesiyle keyifli bir kullanım vaat ediyor. NIPS, LED flaş, 4x dijital zoom işlevlerini içeren 2 megapiksel kamera, 512 MB microSD kart, geniş 2,2 inç QVGA ekran ve Nokia Search, Share on OVI ve Flickr’a kolay erişim sağlayan yeni kullanıcı dostu Nokia web tarayıcısı gibi özellikleri de bünyesinde barındırıyor.

Nokia 7510 Supernova ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

İlk benim haberim olsun
Nokia 7510 Supernova modelinin anlaşmalı mağazalarımızda satışa sunulduğunda fiyat bilgilerinin anında e-posta adresinize gönderilmesini istiyorsanız tıklayınız.

YouTube bağlantısı
Nokia 7510 Supernova ile kullanıcılar, FM radyo ve geliştirilmiş MP3 çalar sayesinde müzik içeriklerini yönebiliyor; Nokia Music Store ve Nokia Music PC İstemcisi’ne erişebiliyorlar. İlave özellikler arasında YouTube bağlantısı; ücretsiz harita, rota ve yerel arama işlevleriyle navigasyon deneyimi sunan Nokia Maps 1.2 erişimi; A-GPS desteği ve Nokia WidSets servisi yer alıyor.



Eklenme tarihi: 20.07.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler