Nokia 5310: İyi olan kazansın

Nokia 5310: İyi olan kazansın

Nokia “müzik” terimine yepyeni anlamlar kattığı ürünlerini birbirinden eğlenceli aktivitelerle müzikseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Fanta Gençlik Festivalleri’ne katılan müzikseverler Nokia 5310 XpressMusic’in de katkısıyla eşsiz bir müzik deneyimi yaşayacaklar. Katılımcılar Nokia kabinlerinde Nokia 5310 XpressMusic tarafından hoparlörler ile yapılan müzik yayınını dinleyecek ve bu cep telefonunun sunduğu ses kalitesini tecrübe etme şansı yakalayacaklar.

Nokia 5310 XpressMusicEn iyi olan kazansın
Nokia, müzikseverler için bir de ödüllü yarışma düzenleyecek. “XpressMusic” yarışmasında Nokia 5310 XpressMusic’in müzik, fotoğraf çekme, radyo, ses kaydı ve oyun özelliklerini kullanarak en kısa sürede en çok puan alan katılımcılar, Nokia 5310 XpressMusic ya da TeknoSa hediye çeki kazanma şansı yakalayacak. Katılımcılar “XpressMusic” yarışması ile hem eğlenceli anlar yaşayacak hem de Nokia 5310 XpressMusic’in eşsiz özelliklerini deneme fırsatı bulacak.

Nokia 5310 XpressMusic ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Nokia 5310 XpressMusic
Nokia 5310 XpressMusic, farklı özelklikleri ve çarpıcı tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Zarif bir alüminyum kaplamaya sahip Nokia 5310 XpressMusic, 9,9 mm kalınlığında. 2 megapiksel kamerası ve 2 inçlik parlak ekranı da diğer ilgi çeken özellikleri arasında. Ancak belki de bu cep telefonunun en önemli özellikleri, 18 saate kadar müzik çalabilmesi, isteğe bağlı 4 GB microSD hafıza kartıyla 3000 adede kadar şarkı saklayabilmesi ve özel müzik tuşları olması. Böylece, Nokia 5310 XpressMusic sayesinde, müzik hayatınızın vazgeçilmez bir parçası oluyor.



Eklenme tarihi: 1.08.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler