Yeni Ninja Kaplumbağar filminin iOS, Android oyunu indirmeye sunuldu

Yeni Ninja Kaplumbağar filminin iOS, Android oyunu indirmeye sunuldu

Ünlü çizgi roman ve çizgi dizi Ninja Kaplumbağalar, önümüzdeki ay beyazperdede hayranlarıyla buluşacak. 80'lerin sonunda beri üç farklı çizgi film serisiyle televizyondaki yayın hayatını sürdüren mutant kaplumbağalar, yeni filmin tanıtımı için mobil cihazlara da girdi. Üçüncü Ninja Kaplumbağalar çizgi filminin yapımcı ve yayıncısı Nickelodeon, iOS ve Android platformları için geliştirdiği filmin resmi mobil oyununu indirmeye sundu.

Leonardo, Mikalenjelo, Donatello ve Rafael adlı mutasyona uğramış meşhur ninja kaplumbağaların kontrol edilebildiği oyunda, New York sokaklarında ayak takımının ninja mutantlarına karşı mücadele veriliyor. Hikaye modu ve düşman dalgalarını en uzun süre savuşturmaya dayalı hayatta kalma modunun yer aldığı oyunun grafikleri çizgi filmi tarzında hazırlanmış. Hikaye modunda kaplumbağaların mutant fare senseyi Usta Splinter, muhabir April O'Neil ve azılı düşmanları Shredder'i da görebileceksiniz.

Yaklaşık doksan megabayt büyüklüğündeki Teenage Mutant Ninja Turtles oyunu, iOS, Android işletim sisteminin hem akıllı telefon hem de tablet bilgisayarları için optimize edilmiş. 8,49 TL değerindeki oyunu aşağıdaki App Store ve Play Store bağlantılarından indirebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 26.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler