News360 Andorid uygulaması ile hiçbir haber gözünüzden kaçmayacak

News360 Andorid uygulaması ile hiçbir haber gözünüzden kaçmayacak

Yaşantımızdaki yeri bambaşka bir önem kazanan akıllı telefonlarımız sayesinde birçok randevularımızı, işlerimizi de yanımızda taşıyabiliyorken News360 uygulaması sayesinde haberleri de artık yanımızda taşıyabileceğiz.

İsminden anlaşılacağı gibi News360 bir haber uygulaması. Uygulamada onlarca başlık içerisinden ilgilendiğiniz konuları belirterek sadece o konularla ilgili haber alabiliyorsunuz. News360’ın en sevdiğimiz özelliği ise aynı haberin farklı sitelerdeki kaynaklarını tek bir başlık altına görebilmemiz ve tek tıkla aynı haberi başka sitelerde okuyabilmemiz. Yine farklı olarak uygulamada konumunuz belirlenerek etrafınızdaki yerlerle ilgili haberlere de ulaşabilmeniz güzel düşünülmüş.


Türk kullanıcıları için uygulamanın tek handikabı, dil seçeneğinin olmaması. Bunun dışında uygulama hem arayüzü hem de haberlere çabuk bir şekilde ulaştıran yapısıyla gerçekten başarılı. Sizde News360 haberleri her an cebinizide taşımak isterseniz Android işletim sistemine sahip cihazlar için uygulamayı aşağıdan inidrebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 8.03.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler