Neden iPhone 5 almalıyım?

Neden iPhone 5 almalıyım?

İnternette dolaşan iPhone 5 söylentileri her zaman olduğu gibi abartıdan başka bir şey ifade etmiyor. Çoğu kişi şuan diğer cep telefonlarında mevcut olan özellikleri iPhone 5’e en gelişmiş haliyle ekliyor. Bu da meraklıların boş yere heyecanlanmasına neden oluyor. Tüm bunların sonrasında iPhone resmi olarak tanıtılınca zaten söylentiler unutuluyor ve yeni cihaz konuşulmaya başlanıyor.

Donanım değişiklikleri hakkında
Çoğu internet sitesinde yer alan HDMI bağlantısı, 1.5 GHz işlemci, 8 MP kamera gibi yenilikler insanları heyecanlandıracak ve yeni iPhone almaya yetecek özellikler değil. HDMI bağlantısı zaten ara kabloyla yapılabiliyor. Ayrıca telefona HDMI eklemek saçmalıktan başka birşey olmaz. 1.5 GHz işlemci kimseyi heyecanlandırmaz. Çünkü iPhone 4 zaten şuanki haliyle oldukca hızlı. Kimsenin yavaşlığı konusunda bir şikayeti yok.

Peki heyecan verici özellik ne olabilir?
Heyecan verici özellik telefonun olmazsa olmazı denilen parçalarında yapılan değişiklikle olacak. Hatırlarsanız ilk iPhone çıktığında dünyanın %99’u tuş takımına sahip telefon kullanıyordu. Tamamı dokunmatik olan telefon yoktu. İnsanlar sadece dokunmatik ekrandan oluşan telefonun nasıl olduğunu merak ettiler ve iPhone aldılar.

iPhone 5 aksesuar ve kılıf üreticilerinde
Bir Apple ürünü piyasaya çıkmadan, cihaza ait demolar kılıf ve aksesuar üreticileri ile paylaşılır. Büyük bir gizlilik içerisinde yapılan bu paylaşım sonucunda yeni cihaz hakkında az çok gerçekci söylentiler çıkmaya başlar. İşte bu gerçekci söylentiler arasında iPhone’un (Home Button) menü butonunun olmayacağı. Bununla birlikte telefonun büyüklüğü aynı kalıp sadece incelmesi yönünde.



Eklenme tarihi: 9.08.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler