Clumsy Ninja ilk haftasında 10 milyon kez indirildi

Clumsy Ninja ilk haftasında 10 milyon kez indirildi

Uzun süre önce yayınlanan tanıtım videosuyla resmiyet kazanan Clumsy Ninja oyunu, Apple App Store'ye giriş yaptıktan sonraki ilk haftasında 10 milyon kez indirildi.

iPad , iPhone ve iPod touch için NaturalMotion tarafından geliştirilen Clumsy Ninja, sevimli bir ninjanın kullanıcı etkileşimi beraberinde kontrol edildiği, karakter yönetimi oyunlarına yeni bir anlayış getiriyor. Oldukça eğlenceli bir oyun olan Clumsy Ninja’da acemi bir ninjayı eğitmek için emek harcamanız gerekiyor.

Kaliteli grafiklere sahip tasarımı ile ninjaya ekran üzerinde dokunarak hareket verebileceğiniz oyunda, gelişim sağlamak için karşınıza çıkan görevleri tamamlamanız gerekiyor. Tamamladığınız her başarılı görevden sonra ninjanız biraz daha gelişiyor ve dövüş tekniklerinde uzmanlaşarak güçlü bir ninja oluyor.

Bir zamanlar milyonlarca kişinin sahip olduğu sanal bebeklere benzer şekilde geliştirilen sanal bebek uygulaması furyasına dahil olan Clumsy Ninja'nın kahramanı, siz oyunda ilerledikçe yeni kuşaklar ediniyor ve en yüksek kuşağa ulaşmaya çalışıyor. Aynı zamanda kıyafetlerini değiştirerek kendi özel ninjanızı oluşturabiliyorsunuz.



Eklenme tarihi: 15.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler