N95 8GB: Güçlendirildi, satışa sunuldu

N95 8GB: Güçlendirildi, satışa sunuldu

Nokia’nın multimedya gücünü gösteren N95 8GB modeli Avrupa’da satışa sunulmaya başlandı. Yaklaşık 530 Euro civarında belirlenen fiyatına vergiler dahil değil. 2 ay içerisinde de ülkemize gelmesi beklenen N95 8 GB modelinde bazı değişikliklere gidildi. Bunlardan ilki gelişmiş özelliklerine ve dev ekranına güç sağlayan pil kapasitesinin biraz daha artırılması. Artırılan bir diğer özelliği ise dahili hafızasının 8 GB’tan 8,1 GB’a çıkarılması. 100 MB artış, MMS, zil sesleri, duvar kağıtları gibi içeriğin kullanılması için ayrılmış.Nokia N95 8GB

Aynı zamanda birden fazla uygulama
Bir çok özelliğin bir arada kullanılabilmesi için RAM kapasitesinin yüksek olması kullanıcı için daha avantajlıdır. 8GB’lık modelin N95’ten daha fazla RAM kapasitesi bulunuyor. Bu şu anlama gelmektedir, N95 8GB modeli ile müzik dinlerken, internette dolaşabilir, aynı anda mesaj gönderebilir veya telefon görüşmesi yapabilirsiniz. N95 8GB modeli ile günümüz telefonlarına göre gerçekten de inanılmaz özellikler sunuyor. Nokia yetkililerinden alınan bilgiye göre 2008 yılının Mayıs ayında yine multimedya destekli yüksek bir model çıkacağı bilgisi verildi.

Nokia N95 8GB ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

İlk benim haberim olsun
Nokia N95 8GB modelinin ülkemizde satışa sunulduğunda fiyat bilgileri hakkında haberinizin olmasını istiyorsanız tıklayınız. Karşılaştırma Asistanını kullanarak Nokia N95 8GB modeli ile diğer telefonların özelliklerini karşılaştırabilirsiniz.

Mobilize Bilgi
Karşılaştırma Asistanı: Sitemizde bulunan telefonları kendi aralarında fiyatlarını ve özelliklerini karşılaştırabilirsiniz. Bu özelliği kullanmak için, "Karşılaştırma" sayfasından, karşılaştırma yapmak istediğiniz telefonun markasını ve modelini seçip "Listeye Ekle" tuşuna basınız. Aynı yöntemle 10 modele kadar telefon ekleyebilir ve karşılaştırabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 16.10.2007
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler