N-Gage sahneye geri dönüyor

N-Gage sahneye geri dönüyor

Mobil telefon pazarının en önemli ismi Nokia'nın, mobil oyun tutkunları için yıllar önce hazırladığı N-Gage'in ikinci sürümden sonra devamını getirmemişti. Firma Uzun bir sessizliğin ardından Digital Chocolate'ın interaktif oyunları ile geri dönmeye hazırlanıyor. DChoc Café serisi kapsamında yaratılan oyunlar, Nokia N–Gage ile yeni nesil bir mobil oyun deneyimi yaşatacak.

Nokia N-Gage QDN-Gage için yeni oyunlar
Finlandiyalı mobil iletişim devi Nokia, merkezi Kaliforniya’da bulunan mobil oyun üreticisi Digital Chocolate ile işbirliği yapıyor. Eğlenceli, orijinal ve kaliteli mobil oyunları ile tanınan Digital Chocolate, sonbaharda Nokia’nın N-Gage platformu için yeni oyunlar sunacak. Bu işbirliği hakkında bir açıklama yapan Nokia yetkilileri şunları ifade ediyor: “Kitlelere yenilikçi oyunlar sunmayı kendine ilke edinen Digital Chocolate, mobil oyunlarla sosyal etkileşimi artıran itici bir güç konumunda bulunuyor. Dolayısıyla, kalite, kullanım kolaylığı ve kitle etkileşiminde yeniliklere açık olan Nokia’nın N-Gage platformu da Digital Chocolate’ı tercih ediyor.”

Kullanıcılara N-Gage platformu üzerinde heyecan verici oyunlar sunacak olan Digital Chocolate’ın en yeni oyun serisi DChoc Café™, kolaylıkla erişilebilen, popüler oyunlar ile gelecek nesil oyunları cep telefonları üzerinde bir araya getiriyor. “Sanal kafe” özelliği taşıyan DChoc Café ile kullanıcılar, mobil oyunlar yoluyla kendi arkadaşları ile her an etkileşim kurabiliyorlar. DChoc Café’nin ilave özellikleri sayesinde oyuncular kendi istedikleri karakterleri oluşturabiliyor, çeşitli ödüller kazanabiliyor ve oyun önerilerinde bulunabiliyorlar.

Digital Chocolate kimdir?
Yazılım oyunlarının öncülerinden Trip Hawkins tarafından 2003 yılında San Mateo - Kaliforniya’da kurulan Digital Chocolate, cep telefonları için Nokia N-Gageorijinal ve kaliteli oyun ve uygulamalar geliştiriyor. Digital Chocolate, Yılın Oyunu Ödülü’nü 20 kez, Editörün Seçimi Ödülleri’ni de 50’yi aşkın kez kazandı. 2006 yılındaki Mobil Eğlence Ödülleri töreninde “En İyi Oyun Geliştiricisi” seçilen Digital Chocolate, aynı yıl yenilikçi ürünleriyle “2006’nın En Hızlı Gelişen 15 Kablosuz Hizmet Şirketi”nden biri oldu. 200’ü aşkın taşıyıcı ve işortağı bulunan Digital Chocolate’ın ürünleri dünya çapında 60’ı aşkın ülkede satılıyor.

Nokia N-Gage QD ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Nokia N-Gage ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Mobilize Bilgi
Karşılaştırma Asistanı: Sitemizde bulunan telefonları kendi aralarında fiyatlarını ve özelliklerini karşılaştırabilirsiniz. Bu özelliği kullanmak için, "Karşılaştırma" sayfasından, karşılaştırma yapmak istediğiniz telefonun markasını ve modelini seçip "Listeye Ekle" tuşuna basınız. Aynı yöntemle 10 modele kadar telefon ekleyebilir ve karşılaştırabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 15.08.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler