Müşteri Deneyimi Skorlama Projesi

Müşteri Deneyimi Skorlama Projesi

Avea Müşteri Hizmetleri, müşterilerin memnuniyet düzeyini geliştirmek için tüm talep ve işlemlerini öncelikli olarak ele alarak, ilk kontakta çözüm prensibiyle hareket edecek.

Samsung i9000 Galaxy SGSM sektörü gibi rekabetin yoğun olduğu sektörlerde, müşteri beklentilerini doğru algılayarak önceden hazırlıklı olmanın ve müşterinin bir adım önünde olmanın çok önemli olduğunu belirten Avea Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat şunları belirtti ;

Avea olarak, klasik müşteri memnuniyeti anlayışının ötesine geçerek her bir müşterimizin ürün, servis ve hizmetlerimizden yararlanırken yaşadığı deneyimi önemsiyoruz. Hizmet kalitesini en yüksek standarta taşımak ve bizimle kurdukları her iletişimde en iyi deneyimi yaşatmak için 'Müşteri Deneyimi Skorlama Projesi'ni hayata geçirdik.

Sistem ne işe yarıyacak ?
Örneğin bir müşteri kullandığı herhangi bir Avea ürünü ile ilgili aynı gün içinde Müşteri Hizmetleri’ni birden fazla ararsa, herhangi bir şikayet bildirmemiş olsa bile, sistem abonenin o ürünün kullanımıyla ilgili sıkıntı yaşamış olabileceği hususunda Müşteri Hizmetlerini uyarıyor. Böylece herhangi bir şikayet oluşmasının önüne geçerek proaktif olarak müşteriyle kontak kuruluyor.



Eklenme tarihi: 31.03.2010
Kaynak: Mobiletişim | Operatör

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler