Motorola’nın yeni gözdeleri

Motorola’nın yeni gözdeleri

Motorola, yeni RAZR2, MOTO Z8, MOTO Q 9 ve ROKR Z6 modelleri ile eşsiz tasarım ve yüksek teknolojiyi bir araya getirerek cep telefonu kavramını yeniden tanımlıyor. Güçlü donanımlarıyla yüksek performans sağlayan modeller multimedya, eğlence ve iş yaşamına yönelik yenilikçi çözümleriyle kullanıcıların beklentilerini fazlasıyla karşılıyor.

Motorola RAZR2 V94 farklı yeni model
Donanımıyla teknolojinin zirvesine yerleşecek olan yeni RAZR2 ve Motorola’nın geniş ürün yelpazesine yeni katılan MOTO Z8, MOTO Q 9 ve ROKR Z6 modelleri mükemmel tasarım, benzersiz multimedya deneyimi ve yüksek teknolojiyi bir araya getirerek cep telefonu iletişimini yeniden tanımlıyor. RAZR2, selefi olan RAZR modelinden daha ince yapısı ve yüksek teknolojisiyle dünyanın dört bir ucundaki kullanıcıların iletişim deneyimlerini mükemmelliğe taşıyor. Eşsiz müzik deneyiminin diğer bir adı olan ROKR Z6 müziği bir yaşam biçimi haline getiren kullanıcılar için adeta bir müzik şirketi gibi sevilen müzik parçalarını kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Yüksek performans ve mükemmel tasarım
RAZR2, istek ve ihtiyaçları sürekli olarak değişen Motorola RAZR2 V8günümüz cep telefonu kullanıcılarının beklentilerini fazlasıyla karşılayarak farklı tasarımı ve güçlü teknolojik özellikleriyle cep telefonu iletişiminde, geleceği önümüze getiriyor. Cep telefonu sektörüne yeni açılımlar kazandıran RAZR modelinin üstlendiği görevi daha üst seviyeye taşıyan RAZR2, kullanıcılara mükemmel performans ve son teknoloji sunarak mobil iletişlim alanında çığır açıyor. CrystalTalk teknolojisiyle desteklenen yeni RAZR2, kristal berraklığında ses kalitesiyle konuşmalar yapabilmenize olanak sağlıyor. 2GB’a kadar genişletilebilen belleği ile kusursuz bir müzik keyfi sunan model, yaklaşık 1000 şarkı kapasitesiyle müzikseverlerin dikkatini çekiyor.

RAZR2 ayrıca gerçek zamanlı video özelliği ile de sevdiklerinizle beraber geçirdiğiniz güzel anları tekrar yaşamanıza ve paylaşmanıza olanak sağlıyor. Önceden programlanmış mesajların telefon kapağından görülebilmesine ve yönlendirilmesine de olanak tanıyan modeller ayrıca HTML tabanlı web adreslerinde gezinme imkanı sunarak yaşamı kolaylaştıran çözümler üretiyor. Önceki modellerden 2mm daha ince olan RAZR2, metal gövdesi ve kimyasal işlemle sertleştirilmiş geniş cam kapak ekranıyla göz dolduruyor.



Eklenme tarihi: 18.09.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler