Motorola X Phone ekranı safir olacak iddiası

Motorola X Phone ekranı safir olacak iddiası

Mobil telefonlar arasında bu ara en çok konuşulan konulardan biri de Motorola ve Google ortaklığı ile yapılacağı bilinen ve Motorola X olarak isimlendirilen akıllı telefon.

Geçtiğimiz günlerde sizinle paylaştığımız kişileştirilebilir donanım özelliklerine sahip olacağı söylentileri doğrulanmayan telefonla ilgili yeni dedikoduların ardı arkası kesilmiyor. Ekran boyutuyla ilgili 4.8 inç söylentileri dolaşan telefonun çözünürlüğü henüz bilinmiyor. İşlemci olarak yeni öngörüler ise 2 GHz hızında 4 çekirdekli Snapdragon 800 MSM8974 ve Adreno 330 grafik birimi.

Bu tahminlerin içerisinde en önemli özellik ise ekranın yapısının safir olacağının söylenmesi. Gorilla Glass’a göre çok daha dayanıklı olan safir ekranlar bazı özel telefonlarda kullanılsa da seri üretim kısmına henüz geçmiş değil. Bakalım Google, Motorola’nın mobil bölümünü satın almasında sonra uzun süredir beklenilen telefonu ile meraklılarını ve teknoloji dünyasını etkileyebilecek mi? Bunu öğrenmek içinse bir süre daha beklemek zorunda kalacağız.



Eklenme tarihi: 25.03.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler