Motorola Shamu teknik özellikleri detaylandı

Motorola Shamu teknik özellikleri detaylandı

Shamu kod adlı akıllı telefonu giderek yüzünü göstermeye başlayan Motorola, sonbahar-kıs dönemine damgasını vuracak ürünleriyle yeniden gündemde. Moto S olarak da bildiğimiz cihaz, kısa süre önce arka kapak görüntüsüyle internette belirmişti. Şimdi de 9to5Google sitesi sayesinde cihazın bazı teknik detayları kesinleştirilmiş oldu.

Tam ekran ölçüsü 5,92 inç olarak bildirilen Shamu, 2,7 GHz hızında dort çekirdekli Qualcomm Snapdragon 805 çipset, 3 GB RAM, 32 GB hafıza, 13 megapiksel arka, 2 MP ön kamera ve 3.200 mAh pili beraberinde getirrcek. İkinci nesil Moto X'in büyültülmüş versiyonundan farksız bir tasarıma sahip olacağı ifade edilen Moto S, Şikagolu üreticinin ilk telefon-tablet melezi segmentinr yönelik çözümü olacak. AndroidPolice'ye göre; arkadaki Motorola logosu yerine bir parmak izi okuyucu yerleştirilecek, Moto Turbo ile hızlı şaj desteği bulunacak ve kablosuz şarj teknolojisini bünyesinden barındıracak.

2560 x 1440 piksel çözünürlük ile 498 ppi piksel yoğunluğuna ulaşan Shamu, eğer Google için hazırlanan bir Nexus 6 ise bircok Motorola fonksiyonundan yoksun olarak piyasaya sürülecek. Öte yandan 20 MP kamera ve 5,2 inç ekranlı aynı özelliklerdeki bir başka Motorola cihazının test araçlarında listelenmesi, resmi tanıtımlar öncesi kafalarda birçok soru işaretine neden oluyor. Ekim ayı içerisinde resmileşmesi beklenen cihazlar, tatil sezonunda satışa çıkmış olacak.



Eklenme tarihi: 25.09.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler