Moto X 2016'ya ait olduğu iddia edilen bir görüntü paylaşıldı

Moto X 2016'ya ait olduğu iddia edilen bir görüntü paylaşıldı

Yeni yılda Vibe ve Motorola'nın Moto markalarını tek çatı altında birleştimeyi planladığı konuşulan Lenovo, tasarımda da etkisini göstermeye başlayabilir. Bu ihtimali kuvvetlendiren ilk kayda değer sızıntı bugün Çin medyasında göründü. 2016 model Moto X 4 telefonuna ait olduğu iddia edilen bir prototip görüntüsü yayımlandı.

Google yıllarından beri aynı tasarım anlayışını kullanan Motorola, arkada sade plastik, ahşap veya son dönemde balistik plastik kapak, önde çift hoparlörlü düzeniyle kendine has bir tasarım diline sahip. Ancak görünen o ki yeni yılda bu dizayn anlayışında ciddi değişikler yaşanacak. Moto X 2016 prototipi olduğu iddia edilen cihaz, sızan görüntüde arka kasa tasarımıyla yeni Motorola'ya dair birçok detayı gözler önüne seriyor.

Arka kamerada genişçe bir koruyucu cam kullanan Şikago merkezli üretici, merceğin hemen altına "moto" markasını yerleştirmiş. Alüminyum kapağın üst ve altında kablosuz teknoloji antenleri için plastik parçalar kullanan Motorola'nın logusu yine ortada konumlandırılmış. Bir diğer önemli değişiklik ise, ön yüze entegre çift hoparlörün yerini arka kısımdaki büyük deliklere sahip tek ses kaynağına bırakması olmuş.

Henüz final tasarıma ulaşılmadığını vurgulayan sızıntının kaynağı, piyasaya sürülecek olan Moto X 2016'nın görüntülenen prototipe kıyasla ciddi değişikliklere sahip olabileceğini söylüyor. Yakın zamanda tanıtılması beklenmeyen yeni nesil Moto telefonları, önceki senelerde uygulanan satış politikası da tasarım gibi değişikliğe uğramazsa yılın ikinci yarısında tüketiciyle buluşacak.



Eklenme tarihi: 16.12.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler