Motorola Moto X 2016 ve DROID Turbo 3 görüntülendi

Motorola Moto X 2016 ve DROID Turbo 3 görüntülendi

İlk kez geçtiğimiz yılın aralık ayında prototip görüntüleriyle internete sızan Motorola'nın amiral gemi telefonu hakkında medyaya yeni bilgiler servis edildi. @evleaks ve HelloMotoHK Google+ sayfasının üstlendiği sızıntı, Şikago merkezli mobil cihaz devinin yeni nesil ürün ailesine dair önemli detayları gün yüzüne çıkardı.

Sızan ilk Moto X 2016 prototip görüntülerini doğrulayan gümüş renkteki cihazı gözler önüne seren basın görseli, telefonda ön yüze entegre bir parmak izi okuyucu, çift LED flaşlı dev bir kamera sensörü, ön kamera flaşı ve olması gerekenden daha fazla ön yüz sensörü mevcut olduğunu ortaya çıkardı. 3000 mAh üstü bir pil, Snapdragon 820 ya da güncellenmiş versiyonu 823, 4 GB RAM ile akıllı aksesuarlar için özel bir konnektörle donatılması beklenen dördüncü nesil Moto X'in resmi görüntüsü 24 Ağustos'ta tanıtılacağına işaret ediyor.

Yeni Moto X dışında muadili olarak Amerikan mobil iletişim operatörü Verizon Wireless için üretilen DROID Turbo 3 modeli de sanal medyaya servis edildi. Moto Maker ile kişiselleştirilebilir bir kasaya sahip olacağı kesinleşen 2016 model DROID telefonunda daha farklı bir parmak izi okuyuculu orta düğme tasarımı tercih edilmiş ve arka kısımda daha güçlü bir flaşa yer verilmiş.

Üçüncü olarak Motorola'nın 2016 ürün yelpazesindeki orta seviyeye daha yakın olduğu anlaşılan üst görselin en solundaki altın renkli model ortaya çıkarıldı. Moto G serisi altında mı yoksa Moto X'in farklı bir sürümü olarak mı satılacağı kesinleşmemiş olan üçüncü cihazın da Moto X ile DROID Turbo 3 gibi ağustosta görücüye çıkması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 9.05.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler