5100 mAh pilli Lenovo Vibe P2, Motorola Moto M'ye mi dönüştü?

5100 mAh pilli Lenovo Vibe P2, Motorola Moto M'ye mi dönüştü?

2015'in en başarılı orta segment telefonlarından biri olan 5000 mAh pilli Vibe P1, bir süre önce yenileneceği yönünde haberlerle hayranlarını sevindirmişti. Ancak ağustosta aksesuar üreticileri için resmi tanıtımı dahi yapılan ikinci nesil Vibe P telefonundan uzun süredir haber alınamıyor. Bugün internete sızan yeni detaylar, cihazın Lenovo tarafından farklı bir projeye dönüşmüş olabileceği ihtimalini gündeme getirdi.

Basın görselleri ve prototip görüntüleri paylaşılan Motorola Moto M telefonu, Vibe P2 ile aynı teknik özelliklere sahip: 5,5 inç Full HD ekran, sekiz çekirdekli 14 nm Qualcomm Snapdragon 652 çipset, 4 GB RAM, 64 GB artırılabilir hafıza, 13 MP arka, 5 MP ön kamera, Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ve 5100 mAh pil.

4,5A hızlı şarj teknolojisi sayesinde P1'den çok daha kısa sürede tam şarja ulaşacak olan Moto M, ağustostaki tanıtım görüntüleri baz alınacak olursa Vibe P2'den daha estetik bir alüminyum kasa tasarımı kullanıyor. Çin'de 4 GB RAM ve 64 GB hafıza ile satılacağı iddia edilen telefon, küresel pazarda 32 GB hafızalı 3/4 GB RAM seçeneklerine sahip olacak.

Moto M'nin çıkış tarihi için aralık ayı işaret ediliyor. Vibe P2 için ülkesinde resmen sertifika alan Lenovo'nun kendi markasını taşıyan bu modeli Çin'e özel tutup Moto M'yi küresel piyasaya sürmesi bekleniyor. Satış planı kesinleşmiş olmasa da firmanın her iki markasını da kullanarak büyük pilli akıllı telefon kategorisinde hedef büyülttüğü söylenebilir.



Eklenme tarihi: 28.10.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler