Motorola Moto E5 ilk kez görüntülendi

Motorola Moto E5 ilk kez görüntülendi

Geçen yıl haziran ayında satışa sunulan Moto E4'ün halefi çok yakında resmiyet kazanacak. Cihaza ait ilk görüntüyü internete sızdıran kaynaklar, Moto E5 adıyla satılacak telefonun tamamen metal kaplı bir kasayla geldiğini iddia ediyor.

Özellikle 5000 mAh kapasiteli pile sahip E4 Plus'ın tüketicilerden büyük ilgi görmesi, Lenovo'yu E serisini yenilemeye teşvik etmiş oldu. Ancak geçen seneki modellerden farklı olarak orta düğmeyi kaldırıp parmak izi okuyucuyu arkada Motorola logosunun altına yerleştiren Çinli üretici, ön tarafta ise orta düğmenin yerine "Motorola" yazısını yerleştirmiş.

2017'de yeniden yapılanmaya giden Lenovo, ZUK markasını iptal etmiş ve Vibe serisini rafa kaldıracağını duyurmuştu. Bundan sonra üreteceği cihazlarda ağırlıklı olarak Motorola markasını kullanacağını duyuran şirket, 2018'de bunu bir adım daha öteye taşıyarak cihazlarını hem Motorola logosu hem de ön tarafta "moto" yerine "Motorola" yazısıyla piyasaya sürecek. Motorola'nın böylece yeniden küresel bir marka haline geldiğini söylemek mümkün.



Eklenme tarihi: 16.01.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler