Moto E resmen tanıtıldı, çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı

Moto E resmen tanıtıldı, çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı

Motorola, bugün Londra'da düzenlediği küçük bir basın etkinliğinde, iki yeni akıllı telefonu tanıttı. Chicago merkezli üreticinin ilk cihazı, firma tarihine Motorola'nın en çok satan akıllı telefonu olarak ismini yazdıran Moto G'nin 4G LTE iletişim teknolojisine destek sunan yeni versiyonu oldu. Bu modelin ardından merakla beklenen Moto serisinin üçüncü telefonu gün yüzüne çıkarıldı. Moto E adı verilen yeni nesil bütçe dostu cep telefonu, tam manasıyla akıllı telefon deneyimi yaşatabilecek en ucuz çözümler arasına ismini yazdırdı bile.

Corning Gorilla Glass 3 dayanıklı camla korunan 4,3 inçlik qHD (960 x 540 piksel) IPS LCD ekran, 1,4 GHz saat hızına kadar çıkabilen çift çekirdekli ARM Cortex-A7 işlemci ve Adreno 302 grafik birimli Qualcomm Snapdragon 200 serisi çipset, 1 GB LPDDR2 RAM, 2,21 gigabaytı kullanılabilir 4 GB dahili hafıza, 32 GB'ye kadar microSD kart desteği, çift SIM kart yuvası, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0 + Low Energy, FM radyo, GPS/GLONASS, 5 MP arka kamera, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi ve 1.980 mAh büyüklüğünde bir pili beraberinde getiren Moto E, su sıçramalarına karşı dirençli bir yapıya sahip.

20 farklı değiştirilebilir kapakla süslenebilen Motorola'nın yeni ucuz telefonu, bugün itibarıyla Hindistan, İngiltere, Brezilya, Meksika, İspanya ve Kanada'da 129$ seviyesinden satışa çıkarıldı. Üç farklı renkte kapakla birlikte satılan cihaz için en az bir işletim sistemi güncellemesini garanti eden Motorola, önümüzdeki haftalarda toplam 40 ülke ve 80 operatörle Moto E ile Moto G LTE'yi tüketicilerle buluşturacak. ABD'ye haziranın ilk haftasında giriş yapacak olan akıllı telefon, GoodByeDumbPhone.com promosyon sitesi üzerinden tüketicilere tanıtılıyor. Yayınlanan ilk Moto E videosunu ise aşağıdan izleyebilirsiniz.

Motorola Moto E sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 13.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler