Motorola yeni bütçe dostu akıllı telefonunu 13 Mayıs'ta tanıtacak

Motorola yeni bütçe dostu akıllı telefonunu 13 Mayıs'ta tanıtacak

Yeni bir basın etkinliği için İngiltere'deki teknoloji medyasını bilgilendirmeye başlayan Motorola, çok yakında Moto cihaz serisinin üçüncü telefonunu gün yüzüne çıkaracak. Tanıtımda, firmanın önceki sahibi Google'den 2,91 milyar dolarlık bir anlaşma sonrası Lenovo'ya satılmasından sonraki ilk ürünü sergilenecek. Geniş kitlelere hitap edecek bir telefon hazırlığındaki Motorola'nın bütçe dostu sınıfındaki devrimini devam ettirecek bir çözüm tanıtması bekleniyor.

Moto G ile sektöre hem ucuz hem güçlü bir akıllı telefon oluşturmanın zor olmadığını öğreten pazarın en tecrübeli üreticisi, Moto E adıyla çıkış yapacağı kesinleşen yeni bütçe dostu telefonuyla çıtayı daha da yukarı taşımayı planlıyor. 4,3 inç 1280 x 720 piksel ekran, 1,2 GHz çift çekirdekli çipset, 1 GB RAM, 5 MP kamera ve 1.900 mAh pille donatılacağı bilinen Moto E'nin birincil hedefi gelişmekte olan ülkeler olacak. Motorola tarihindeki en çok satan akıllı telefonlardan Moto G'yi takip edecek cihazın nasıl bir satış performansı ortaya koyacağı merak ediliyor.

13 Mayıs tarihli etkinlik, İngiltere'nin Londra şehrinde organize edilecek. Türkiye saatiyle 22.45'te başlayacak tanıtım etkinliğinde Moto E'nin dışında Moto 360 akıllı saat modelinin de sergilenebileceği konuşuluyor. Üst düzey özellikleriyle Moto X'in halefi olarak hazırlanan Moto X+1'in ise ancak yaz sonuna doğru satışa hazır olacağı yönündeki iddialar nedeniyle bu etkinlikte bulunmasına ihtimal verilmiyor.



Eklenme tarihi: 1.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler