Motorola Google Android

Motorola Google Android

Motorola Android dünyasına adım atmaya hazırlandığını duyurdu. Motorola’nın Android işletim sistemli telefonunun 2009 yılının ikinci çeyreğinde piyasaya çıkması bekleniyor. Telefonun özellikleri şimdilik belli değil.

Google G1Android geliştirme ekibi
Sosyal ağ sitelerine yönelik yazılım ve özellikler içerecek yeni telefonun detayları hakkında bilgi vermekten kaçınan firma, geçtiğimiz haftalarda 50 kadar çalışanı bulunan Android geliştirme ekibini 350 kişiye çıkardığını duyurmuştu. Firmanın mobil operatörler ve servis sağlayıcıların görüşünü almak üzere hazırlığı süren telefonun teknik özellikleri ve temsili görüntülerini paylaştığı belirtiliyor.

Mobilize Bilgi
Eğer Google Mail (Gmail) kullanıcısı iseniz, posta servisi ayarlar menüsünden “Web Klipleri” seçeneğine tıklayarak yeni haber grupları oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz bu haber gruplarından gelen ilgili başlıklar posta kutusunun üzerinde görüntülenir. Haber gruplarınıza Mobiletişim’i eklemek için “Web Klipleri” kaynak kısmına http://feeds.feedburner.com/mobiletisim yazmanız yeterli olacaktır.



Eklenme tarihi: 29.10.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler